AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Fordovi automobili do 1. marta po posebnim cenama

Fordovi automobili do 1. marta  po posebnim cenama

U proteklih mesec dana, tokom prodajne kampanje Fordomanija, potencijalni kupci su pokazali veliko interesovanje za Fordovim automobilima i lakim komercijalnim vozilima s cenama osetno povoljnijim od redovnih...

Zato je ovlašćeni uvoznik i prodavac, Grand Motors, u saradnji s principalom, uspeo da obezbedi dodatne količine vozila koja će biti ponuđena u desetak dana, do 1. marta. Na taj način će biti omogućeno da i potencijalni kupci, koji su u započeli s finansijskim formalnostima (kreditnim i drugim aranžmanima), realizuju svoju nameru da postanu vlasnici novog Fordovog vozila.


Kao i u ranijim istoimenim kampanjama, najtraženiji model u ovogodišnjoj Fordomaniji je Ford Fiesta, čije su pojedine verzije jeftinije i do 2.800 evra (u dinarskoj protivvrednosti). Među modelima s primamljivim popustom, čak i do 3.200 evra, trenutno je i bogato opremljena porodično-poslovna limuzina Ford Mondeo.


U prvom delu ovogodišnje Fordomanije najveći broj kupaca je bio iz Beograda i bliže okoline, ali su u Grand Motorsu vrlo zadovoljni i prodajom u drugim delovima Srbije, posebno u onim gradovima u kojima ovlašćeni uvoznik ima svoje ili ugovorne prodajno-servisne centre.


Podsećanja radi, dnevnu ponudu vozila raspoloživih u kampanji Fordomanija, potencijalni kupci mogu da prate na sajtu www.ford.rs. Tamo se mogu pronaći i vozila s dodatnim popustima koji važe samo 48 sati.


U Fordomaniju su, osim Grand Motorsovih prodajno-servisnih centara u Beogradu, Subotici, Novom Sadu i Nišu, uključeni i prodajno-servisni partneri u Kragujevcu, Čačku, Šapcu i Jagodini.


PR

Četiri nagrade What Car? za Kiju

Četiri nagrade What Car? za Kiju

Kia je na dodeli nagrada za automobil godine revije What Car? za 2024. godinu osvojila četiri nagrade, uključujući pobedu u dve glavne kategorije za Kia Sportage i Kia EV6...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje