AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Špijuni snimili novi Porsche 911 - prva fotografija

Špijuni snimili novi Porsche 911 - prva fotografija

Kompanija Porsche sebično čuva izgled nove generacije ikone sportskih automobila. I pored toga, internetom je prostrujala prva fotografija Porschea 911, i to potpuno bez maske!

Aktuelna generacija modela Porsche 911 (kodna oznaka 992) na svet je došla 2011. godine i zato nije iznenađenje, što svet s nestrpljenjem iščekuje dolazak naslednika. Zvaničan datum premijere još uvek nije poznat, ali zato je pred nama prva fotografija.


Fotografija se najpre pojavila na Instsgramu. U poređenju sa aktuelnim Porsche 911, primećuje se nekoliko razlika. Potpuno nov je branik, a blatograni su prepoznatljivi, a po njihovoj širini možemo zaključiti da se radi o verziji Carrera S. Carreru će pokretati motor maksimalne snage 400 KS, Carreru S pokretaće motor od 450 KS, a biće dostupna serija verzija, kao što su kabriolet, GTS, Turbo i Turbo S. Neće nedostajati ni verzija GT3, koju će pokretati atmosferski motor uparen sa manuelnim menjačem.


Neće biti iznenađenje, ako novi Porsche 911 vidimo na predstojećem autosalonu u Ženevi.


Automagazin.rs

Četiri nagrade What Car? za Kiju

Četiri nagrade What Car? za Kiju

Kia je na dodeli nagrada za automobil godine revije What Car? za 2024. godinu osvojila četiri nagrade, uključujući pobedu u dve glavne kategorije za Kia Sportage i Kia EV6...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje