AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Novi Renault Megane RS stiže u Monako - otkrivanje počinje

Novi Renault Megane RS stiže u Monako - otkrivanje počinje

Predstojećeg vikenda, biće održana trka za VN Monaka 2017. Ono o čemu se danima spekulisalo, sada je i potvrđeno - na VN Monaka svetlost dana ugledaće nova generacija modela Renault Megane R.S...

Novi Renault Megane R.S. javnosti će prvi put predstaviti Nico Hulkenberg, i to na stazi. To će se dogoditi 26. maja na ulicama Monte Carla. Oficijelna premijera novog sportskog Megane-a biće održana na autosalonu u Frankfurtu, u septembru mesecu.

 

Pogledajte: Renault Megane RS snimljen bez maske.


Kao što očekukemo, ispod odela modela Megane RS biće najnaprednija Renaultova tehnologija. Za povećanje efikasnosti pogonskog sistema, korišćeno je i iskustvo iz Formule 1.

 

Pogledajte: Renault Sport slavi milion fanova na Facebooku, i najavljuje Megane RS!


O tehnici se ne zna puno. Francuski proizvođač je objavio jednu fotografiju, na kojoj možemo videti zamaskiran Megane RS. Glavne svetslosne grupe imaće FULL LED tehnologiju, a dnevna svetla su integrisana u otvore u braniku, po ugledu na ona koja smo videli na modelu Clio RS.


Više informacija očekujemo uskoro.


Automagazin.rs

Četiri nagrade What Car? za Kiju

Četiri nagrade What Car? za Kiju

Kia je na dodeli nagrada za automobil godine revije What Car? za 2024. godinu osvojila četiri nagrade, uključujući pobedu u dve glavne kategorije za Kia Sportage i Kia EV6...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje