AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Specijalne cene za Suzukijev motocikl GSX-R 1000 A L6

Specijalne cene za Suzukijev motocikl GSX-R 1000 A L6

Poslednji primerci čuvenog Suzukijevog motocikla, modela GSX-R 1000 A L6, u prodajnom salonu uvoznika, beogradske kompanije Euro Sumar, dostupni su po specijalnim, osetno sniženim cenama...

Specijalne cene za Suzukijev motocikl GSX-R 1000 A L6

Prodavac poručuje da će potencijalni kupci biti prijatno iznenađeni, a da bi se to i dogodilo, potrebno je posetiti salon gde će se informacija o aktuelnoj ceni dobiti „iz prve ruke“.


Ovaj dvotočkaš iz Suzukijeve Supersport serije se oprema rednim, vodeno hlađenim četvorocilindarskim motorom zapremine 999 cm3 sa 185 KS i maksimalnim obrtnim momentom od 116,7 Nm pri 10.000 obrtaja u minutu. Menjač je šestostepeni, disk kočnice su i napred i pozadi (napred su dupli kočioni diskovi), na prednjem točku su pneumatici 120/70 ZR17, pozadi 190/50 ZR17, sedište je od podloge udaljeno 810 mm.

Specijalne cene za Suzukijev motocikl GSX-R 1000 A L6

Iz „lične karte“ ovog super motocikla još nekoliko podataka: dugačak je 2.045, širok 705, visok 1.130 mm; međuosovinsko rastojanje iznosi 1.405 mm, a najmanje odstojanje od tla 130 mm. Verzija koja se nudi našim kupcima ima rezervoar za gorivo zapremine 17,5 litara, dok je ukupna masa ovog supersportaša 203 kilograma. Nekoliko preostalih primeraka su u crveno-crnoj ili plavoj boji.
Iz Euro Sumara podsećaju i da nabavkom već ovako izuzetno opremljenog modela V-STROM 650 A L6, kupac na poklon dobija bogat Adventure paket opreme koji, između ostalog, podrazumeva rol bar, centralni štender, stilizovani element za zaštitu ruke, undergard (donji zaštitnik) itd.


Lepi predprolećni dani su uticali na formiranje povoljnijih cena i ostalih Suzuki motocikala, pa iz Euro Sumara savetuju da je najbolje da se o aktuelnoj ponudi informacije potraže na licu mesta - u njihovom izložbeno-prodajnom salonu.


PR

Svetska premijera nove Toyote GR Yaris

Svetska premijera nove Toyote GR Yaris

Nova Toyota GR Yaris imala je svetsku premijeru na Salonu automobila Tokio 2024, uz predstavljanje brojnih tehničkih, dizajnerskih i konstrukcionih poboljšanja koja obećavaju još bolje iskustvo sportske vožnje...

Putevi Srbije - Pažljivo vozite zbog vremenskih uslova

Putevi Srbije - Pažljivo vozite zbog vremenskih uslova

JP „Putevi Srbije" apeluje na sve učesnike u saobraćaju da posebno budu oprezni, poštuju ograničenja brzine i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, s obzirom da se prema najavi Hidrometereološkog zavoda u večernjim satima očekuju snežne padavine...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje