AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Fordovi modeli mesec dana po izuzetnim cenama

Fordovi modeli mesec dana po izuzetnim cenama

Već na početku nove poslovne godine, Fordov ovlašćeni uvoznik, distributer, prodavac i serviser, kompanija Grand Motors, potencijalnim kupcima nudi priliku da po povoljnijim cenama od redovnih postanu vlasnici nekog od atraktivnih modela...

... iz putničkog ili programa lakih komercijalnih vozila: od 16. januara do 16. februara organizuje se tradicionalna prodajna kampanja Fordomanija. U celoj prodajno-servisnoj mreži ovog brenda u Srbiji biće ponuđena ograničena količina vozila po znatno nižim cenama – i do 3.000 evra u dinarskoj protivvrednosti.


Među modelima koji će po specijalnom cenovniku biti dostupni tokom ovogodišnje Fordomanije su Fiesta Active SUV, Fiesta, C-MAX, Mondeo, EcoSport i gotovo sva laka komercijalna vozila.


Kao i ranijih godina, dnevnu ponudu vozila potencijalni kupci će moći da prate na sajtu www.ford.rs, a u Grand Motorsu skreću pažnju i na dodatne popuste koji će važiti samo 48 sati. To je, dakle, šansa za najbrže, jer su količine i rokovi za potpisivanje ugovora o kupovini striktno ograničeni.


Posebne povoljnjosti tokom prošlogodišnje Fordomanije, odnosno mogućnost kupovine po izuzetnim cenama, iskoristilo je više od 120 novih vlasnika Fordovih vozila širom Srbije.


U Fordomaniji, kao i protekle godine, osim Grand Motorsovih prodajno-servisnih centara u Beogradu, Subotici, Novom Sadu i Nišu, „učestvuju“ i prodajno-servisni partneri u Kragujevcu, Čačku, Šapcu i Jagodini.


PR

Uštedite 1.000 dinara pri registraciji vozila

Uštedite 1.000 dinara pri registraciji vozila

Povodom početka izdavanja registracionih nalepnica, Altina Motors iz Zemuna, svima koji do 20. jula ove godine obave kompletnu registraciju vozila u ovoj auto kući, odobrava popust na tehnički pregled u iznosu od 1.000 dinara...

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje