AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

BMW predstavio novi bolid - Bob dvosed

BMW predstavio novi bolid - Bob dvosed

Kompanija BMW zvanično je predstavila bob dvosed, specijalno razvijen za američki olimpijski tim. U ovom bobu dvosedu, Amerikanci će pokušati da osvoje zlatnu medalju, koju u ovoj disciplini nisu osvojili od daleke 1936. godine...

Uz pomoć tehnologije i eksperata iz BMW-a, američki tim će u ovom bobu nastupiti na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju, 2014. godine.

Na polsednjim Zimskim olimpijskim igrama, koje su održane u Vankuveru 2010. godine, američki reprezentativci su osvojili zlato, ali u konkurenciji bob četvorosed. U konkurenciji bob dvosed, nisu imali velikog uspeha. Poslednje zlato su osvojili na Zimskim olimpijskim igrama 1936. godine, koje su održane u Garmiš-Partenkirhenu.

BMW je za igre u Sočiju pripremiti specijalni bob-dvosed. BMW Group Designworks USA je zadužen za razvoj dizajna, optmizacije aerodinamike i što bolje upravljivosti. Bob je izrađen od ekstremno lakih materijala.

BMW predstavio novi bolid - Bob dvosed

Automagazin.rs

Putevi Srbije - pojačan intenzitet sabraćaja

Putevi Srbije - pojačan intenzitet sabraćaja

JP „Putevi Srbije" obaveštava javnost da se zbog povratka  građana sa godišnjih odmora, tokom predstojećeg vikenda koji je jedan od frekventnijih u godini, očekuje povećan intenzitet saobraćaja na svim putnim pravcima u Republici Srbiji...

BMW 5 Touring (2024)
Slika nedelje