AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Ichiban 2020 - Nagrađeni najbolji Toyotini partneri za izvrsnost u zadovoljstvu stranaka

Ichiban 2020 - Nagrađeni najbolji Toyotini partneri za izvrsnost u zadovoljstvu stranaka

Ichiban na japanskom znači „broj jedan“. Toyotina nagrada Ichiban namenjena je isključivo Toyotinim partnerima u Evropi koji se ističu po kvalitetu usluge...

Preko 2500 Toyotih partnera u Evropi takmiči se za čast da budu jedan od 45 Ichiban pobednika svake godine, nagrade koju dobijaju oni koji pokažu jedinstven pristup i posvećenost poslovnoj filozofiji koja stranku stavlja na prvo mesto.


Zbog pandemije koronavirusa, svečanost dodele nagrada odvijala se virtuelno, pri čemu su se najbolji Toyotini partneri digitalno povezali sa sedištem Toyota Motor Europe u Briselu.


„Iako je današnja svečanost bila virtuelna, naša glavna zamisao ostaje nepromenjena: tu smo kako bi odali priznanje vašim dostignućima kao pobednicima Toyotine nagrade Ichiban za 2020. godinu“ – istakao je Matt Harrison, izvršni podpredsednik Toyota Motor Europe.

Ichiban 2020 - Nagrađeni najbolji Toyotini partneri za izvrsnost u zadovoljstvu stranaka

Marina Tomić (direktor prodaje, Toyota Srbija), Saša Blečić (vlasnik, TAGO CAR), Sanja Blečić (direktor, TAGO CAR) i Robert Lukić (direktor, Toyota Srbija)

 

Didier Gambart, podpredsednik za prodaju, marketing i iskustvo stranaka, takođe je naglasio važnost ljudskog pristupa u poslovanju celokupne Toyotine dilerske mreže:


„Gradimo, oko ljudi i za ljude, vrednosti za naše stranke koje traju celi život. Ljudski faktor u načinu na koji se Toyotini partneri odnose prema strankama nije moguće preslikati i drugi ga ne mogu kopirati i zato on donosi našim strankama nezaboravna iskustva“.


Tokom svečanosti pobednicima je omogućen ekskluzivan i povlašćen uvid u aktivnosti Toyotinog Odeljenja za istraživanje i razvoj, kao i objašnjenje trendova tehnologije u budućnosti.
„Mi u Odeljenju za istraživanje i razvoj dajemo sve od sebe kako bi isporučili vrhunske proizvode. Međutim, na kraju krajeva, vi, naši partneri, donosite direktnu vrednost našim strankama kroz izuzetno iskustvo usluge“ – naglasio je Gerald Killman, podpredsednik za istraživanje i razvoj.


Zatvarajući svečanost dodele nagrada, Dr Johan van Zyl, predsednik i izvršni direktor Toyota Motor Europe, odao je priznanje okupljenim Toyota partnerima na njihovim izvanrednim dostignućima, naglašavajući važnost slušanja komentara stranaka u pružanju nezaboravnih iskustava svakoj stranci koja se poveže s markom Toyota.

Ichiban 2020 - Nagrađeni najbolji Toyotini partneri za izvrsnost u zadovoljstvu stranaka

TOYOTA TAGO CAR tim

 

Osmi Ichiban za novosadski TOYOTA TAGO CAR


Broj osam u Japanu se smatra srećnim, a u slučaju Toyotinog dilera u Novom Sadu on definitivno naglašava izvrsnost. TAGO CAR se po osmi put našao u probranom društvu najboljih Toyotinih partnera u Evropi, a osmi Ichiban zaslužen je konstantnim ulaganjem i radom na unapređenju kvaliteta usluga. Sanja Blečić, direktor TOYOTA TAGO CAR-a, s neskrivenim ponosom je istakla:


“Toyota Ichiban najvažnija je evropska nagrada Toyote za zadovoljstvo klijenata i izuzetne rezultate poslovanja. Za nas je velika čast da smo se, u konkurenciji od preko 2500 evropskih dilera brenda Toyota, našli među 45 najboljih i da ovu nagradu osvajamo po osmi put - što nas izdvaja ne samo na našem matičnom srpskom tržištu, već i u regionu. Biti sinonim za broj jedan i nositi titulu Ichiban na evropskom nivou zaista je stvar prestiža, ali i dokaz da su naši klijenti za nas uvek na prvom mestu. Sve ovo je i jedna velika obaveza, da nastavimo ovaj sjajan niz konstantnim unapređenjima našeg poslovanja i posvećenošću u našem radu.


PR

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje