AutoMAGAZIN - Vesti

www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Upoznajte S-Class DIGITAL – prvi uvid u novu luksuznu limuzinu

Upoznajte S-Class DIGITAL – prvi uvid u novu luksuznu limuzinu

Mercedes-Benz lansira komunikaciju povodom nove S-Klase preko digitalnih specijala na Mercedes me media platformi...

Štutgart. Mercedes-Benz proširuje svoju digitalnu informativnu platformu dodatnim formatom vesti o novoj S-Klasi, koja će svoju svetsku, digitalnu premijeru imati u septembru. U ukupno tri epizode počev od 8. jula 2020. godine, Meet the S-Class DIGITAL će pružiti prve uvide u neke od inovacija koje će obezbediti da nova luksuzna limuzina učvrsti svoju vodeću poziciju najboljeg automobila na svetu. Markus Schäfer, član Upravnog odbora Daimler AG i Mercedes-Benz AG, odgovoran za Daimler Group Research i Mercedes-Benz Cars COO, otpočeće novu seriju na Mercedes me media platformi osvrtom na spoljašnjost i unutrašnjost nove S-Klase. Video je sada dostupan na media.mercedes-benz.com/s-class , gde će takođe biti objavljene sve tri epizode Meet the S-Class DIGITAL, zajedno sa pratećim dokumentima.


“Nova S-Klasa obiluje revolucionalnim inovacijama i podiže individualnu mobilnost u luksuznom segmentu na potpuno novi nivo. Razvili smo seriju Meet the S-Class DIGITAL kako bismo predstavnicima medija pružili informacije o ključnim, istaknutim novinama pre svetske premijere,” ističe Katja Bott, rukovodilac globalnih komunikacija Mercedes-Benz Cars & Vans.

Upoznajte S-Class DIGITAL – prvi uvid u novu luksuznu limuzinu

Format Meet the S-Class DIGITAL takođe se sastoji od moderiranih emisija sa intervjuima u studiju, kao i izveštaja sa lokacije i test staza. Svaku emisiju prate detaljne informacije u formi video zapisa, grafika, tekstova za medije i fotografija. Moguća je i prilika za razgovor sa Mercedes-Benz stručnjacima.


Prva emisija počinje 8. jula: Sajjad Khan i Gorden Wagener


Prva epizoda “Meet the S-Class DIGITAL: My MBUX” biće emitovana 8. jula 2020. godine u 11.30h i odnosi se na novu generaciju Mercedes-Benz User Experience (MBUX). Sajjad Khan, član borda menadžmenta kompanije Mercedes-Benz AG, odgovoran za CASE, i Gorden Wagener, glavni direktor dizajna za Daimler AG detaljno su predstavili nove mogućnosti za interakciju i personalizaciju.


Sigurnost i udobnost u fokusu su druge epizode “Meet the S-Class DIGITAL: Innovation by intelligence”, koja će biti emitovana 29. jula 2020. godine. Treća epizoda, “Meet the S-Class DIGITAL: Luxury and well-being” koja će biti emitovana 12. avgusta 2020. godine, usredsređuje se na novi luksuzni komfor u unutrašnjosti.


VIDEO:PR

Novi Sorento sa sistemom ‘Terrain Mode’ još bolji

Novi Sorento sa sistemom ‘Terrain Mode’ još bolji

Novi Kia Sorento će do kraja godine ponuditi novu funkciju Terrain Mode. Sistem će vozačima Sorenta 4. generacije pružati bolji kontakt sa podlogom, kao i veću stabilnost i kontrolu u blatu, pesku i na snegu, sa posebnim programom za svaku od ovih zahtevnih podloga.

Yandex.Taxi je postao Yandex Go

Yandex.Taxi je postao Yandex Go

Korisnička aplikacija Yandex.Taxi je promenila naziv i koncept, sada je to Yandex Go. U Srbiji je u aplikaciji trenutno dostupno samo naručivanje taksi vozila...

Tri miliona Toyotinih hibrida u Evropi

Tri miliona Toyotinih hibrida u Evropi

Čast da isporuči tromilionito hibridno-električno vozilo (HEV) pripala je kompaniji Toyota Spain, koja je ponosnom kupcu, Nikolasu Himenezu, nedavno predala novu Corollu GR SPORT...

Bettina Fetzer ispred Mercedes-Benz S-Klasa 2021
Slika nedelje