AutoMAGAZIN - Vesti

www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Aplikacija Go Electric sa obogaćenom stvarnošću

Aplikacija Go Electric sa obogaćenom stvarnošću

Kia Motors Europe nedavno je lansirala novu aplikaciju ‘Go Electric’, koja strankama koje razmišljaju o kupovini plug-in hibrida objašnjava sve vidike Kijinih električnih vozila (EV)...

Nova aplikacija odgovara na pitanja koja brinu brojne vozače u vezi sa novim EV-ovima, kao što su npr. kako deluju pojedini pogoni, kako se razlikuje vozačko iskustvo i kako se pune...

Obogaćena realnost pruža vizualizaciju i upoznavanje EV-ova u realnom svetu

Prva varijanta aplikacije Go Electric fokusirana je na popularnog potpuno električnog krosovera e-Niro. Vozačima omogućava da upoznaju njegove brojne funkcije i tehnologije vozila, a osim toga mogu mnogo naučiti o performansama baterija ovog Kijinog najprodavanijeg električnog vozila.
Aplikacija korisnicima nudi i da personaliziraju svog idealnog e-Nira i u obogaćenoj stvarnosti (AR, augmented reality) vizualiziraju vozilo – u svojoj omiljenoj boji – pomoću kamere pametnog telefona ili tableta. AR vizualizator korisnicima omogućava da vide vozilo u okruženju u realnom svetu, sa mešanom stvarnošću (MR - mixed reality) se u trenu pojavljuje na autu, što korisnicima pruža dodatne informacije o određenim specifikama vozila.

Aplikaciju Go Electric će upotrebljavati i zaposleni u Kijinim zastupništvima, koji će strankama objašnjavati sve o rastućoj gami svojih električnih vozila. Aplikacija je pogotovo primerena u današnjem vremenu korone, jer strankama pruža upoznavanje delovanja električnih vozila u komforu svoje kuće.

Besplatan prenos aplikacije koja deluje na iOS i Android mobilnim uređajima

Aplikacija deluje na iOS i Androidnih mobilnim uređajima. Kia će aplikaciju redovno osvežavati sa svojim budućim EV-ovima, hibridima i plug-in hibridima iz svoje evropske ponude. Aplikacija je trenutno raspoloživa na engleskom jeziku, a uskoro je možemo očekivati i u drugim jezicima.

Prenos Kijine aplikacije Go Electric je besplatan i dostupan na donjim linkovima:
- Apple App Store
- Google Play Store

PR

Volkswagen Golf R (2021)
Slika nedelje