AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Servisna akcija u Honda servisu

Servisna akcija u Honda servisu

Kompanija Delta Automoto poziva vozače Honda automobila da iskoriste priliku za dezinfekciju vozila zbog koje neće morati da brinu o izlasku iz kuće, dovoženju automobila u Honda servis, čekanju i povratku nazad...

U želji da izađu u susret i olakšaju obaveze oko održavanja, u dogovoru sa klijentima dolaze po automobil i vraćaju ga nakon izvršene usluge.

Hondini servisni stručnjaci će temeljno očistiti i dezinfikovati rashladni sistem, zameniti filter klime, ulje kompresora i dopuniti freon kako bi temperatura unutrašnjosti bila prijatna i zdrava.  Provera klima uređaja obezbeđuje da vam bude prijatno čak i u najtoplijim danima kako bi vožnja bila opuštenija.

Pored klima uređaja, dezinfikuje se i kabinski prostor vozila.

5* akcija podrazumeva sledeći paket usluga:
• Dezinfekcija kabinskog prostora
• Dezinfekcija sistema ventilacije
• Zamena filtera klime
• Dopuna freona
• Zamena ulja kompresora klime

Cena 5* paketa iznosi 6,600 dinara, uz napomenu da Delta Automoto Pick up&Delivery uslugu vrši isključivo na teritoriji Beograda.

Delta Automoto servis možete kontaktirati putem emaila: servis.prijem@deltaautomoto.rs ili na sledeće brojeve telefona: 011/ 20 10 928, 011/ 20 10 984.

U Hondinom servisu obezbeđene su sve mere predostrožnosti koje se odnose na važnost zdravlja i sigurnosti kako klijenata, tako i zaposlenih.

PR

Slavna Mazda Red

Slavna Mazda Red

Mazda Motor Corporation je uspešno primenila sopstvenu tehnologiju bojenja Takuminuri[i] i razvila posebnu boju Artisan Red Premium...

Četiri nagrade What Car? za Kiju

Četiri nagrade What Car? za Kiju

Kia je na dodeli nagrada za automobil godine revije What Car? za 2024. godinu osvojila četiri nagrade, uključujući pobedu u dve glavne kategorije za Kia Sportage i Kia EV6...

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje