AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Mopedi će nadglasati avione za vikend

Mopedi će nadglasati avione za vikend

Stanovnici Surčina navikli su se na buku aviona koji im svakodnevno preleću iznad glava, ali će ih ono što im pripremamo u subotu uveče iznenaditi...

Sa početkom od 20 časova, na stazi Autokomerc karting centra, u Beogradu, nedaleko od aerodroma Nikola Tesla, u subotu 28. Jula vozi se treća trka Ipone Moped Endurance Cupa.


Izmenjena staza poznatog beogradskog kartodroma spremna je da na startu ugosti 28 ekipa, koje će se tokom četvoročasovne trke boriti za pobedu u trci i veoma vredne bodove u generalnom plasmanu.

Mopedi će nadglasati avione za vikend

Nakon dve trke, stanje u šampionatu je neizvesno, a dve prvoplasirane ekipe, ujedno i najveće favorite za pobedu, deli samo tri poena u generalnom plasmanu.


Prema planiranoj satnici, nezvanični treninzi otvaraju trkački dan od 20:00, da bi start trke klase Open bio u 22:15. Glavna trka dana, odnosno večeri u ovom slučaju, startovaće tačno u ponoć, a kraj je planiran za četiri sata posle ponoći.


Zainteresovani gledaoci nezvanične treninge timova koji će se takmičiti mogu ispratiti i u petak uveče, od 22:00 do 01:00.


PR

Slavna Mazda Red

Slavna Mazda Red

Mazda Motor Corporation je uspešno primenila sopstvenu tehnologiju bojenja Takuminuri[i] i razvila posebnu boju Artisan Red Premium...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje