AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Oseti Toyota puls!

Oseti Toyota puls!

Toyota Srbija će na tradicionalnoj automobilskoj manifestaciji, na štandu u areni hale 1 Beogradskog sajma, izložiti vozila koja su trenutno u ponudi na tržištu Srbije...

Zvezda na ovogodišnjem Toyotinom štandu će biti potpuno novi model, Toyota C-HR, krosover koji je nedavno uveden u prodaju širom Evrope. Toyota C-HR je ostao veran osnovnim elementima koncepata, kojima je najavljivan na sajmovima automobila u Parizu 2014. i u Frankfurtu 2015. Linije nalik kupeu su svedočanstvo hrabrosti njegovih dizajnera: kreirali su stil koji se izdvaja u Toyotinoj ponudi, pa postavlja novi pravac među srednje-velikim krosoverima.


Inspirisan brojnim razgovorima sa dosadašnjim kupcima, glavni dizajner C-HR, Hirojuki Koba (Hiroyuki Koba), bio je istrajan u svojoj nameri da ispuni sve želje potencijalnih klijenata, pa je postavio visoke standarde za dizajn i takozvani opažajući, odnosno čulni kvalitet.


Toyota C-HR ima jedinstven karakter, koji demonstrira fleksibilnost koju TNGA (Toyotina nova globalna arhitektura) pruža konstruktorima u tri ključne oblasti - dizajnu, pogonu i dinamici, omogućujući im da isporuče nov i svež pogled na sve popularniji segment krosovera.

Oseti Toyota puls!

Na Toyota štandu u hali 1 biće izložene tri verzije Toyota C-HR-a, u različitim paketima opreme, u benzinskoj i hibridnoj varijanti.
Drugi deo sajamske postavke čini obeležavanje 50-godišnjice najprodavanijeg automobila svih vremena – Toyotinog modela Corolla.


Posetioci 53. međunarodnog auto salona u Beogradu će imati prilike da se upoznaju i sa novom generacijom Toyote Prius kao i modelom Rav4 hibrid. U istom ambijentu će biti i popularan mališan Toyota Aygo, kao i Toyotin bestseler u Srbiji - Yaris, predstavljen u dve različite verzije. Eksponate iz putničkog programa upotpunjuju i aktuelne verzije Aurisa i Avensisa. Takođe, na štandu će biti izloženi i Toyotini legendarni terenci, Land Cruiser i Hilux.


Toyota je i ove godine pripremila specijalne sajamske uslove koji važe u Toyotinoj mreži ovlašćenih prodavaca već od 10.februara, a odnose se na uslove finansiranja i posebno pripremljene pakete opreme za pojedina vozila.


Specijalna ponuda za finansiranje, sa 0% kamate, važi za modele Aygo, Yaris, Auris, Corolla i Verso.
Za kupovinu modela Aygo i Yaris, na snazi je beskamatno finansiranje za iznose do 5.000 evra, za Corollu, Auris i Verso za iznose do 7.000 evra. Uz to, u ponudi Toyota finansiranja moguće je izabrati beskamatni kredit ili lizing. Ovi povoljni uslovi finansiranja važe i za privatne kupce i za pravna lica.


Yaris u ovom trenutku „startuje“ s nikad povoljnijom cenom – od 9.990 evra (sa svim dažbinama, u dinarskoj protivvrednosti) za verziju 1.0 VVT-i Luna sa petoro vrata, dok varijanta sa motorom 1.33 Dual VVT-i i paketom opreme Stella sada košta 11.190 evra, što je čak 2.780 evra niže od regularne cene za ovako opremljeno vozilo. Bogati paket opreme Stella, između ostalog, uključuje klima uređaj, 7” ekran osetljiv na dodir, kameru za vožnju unazad.


Yaris je u ponudi i u specijalnom izdanju BiTONE (sve Bi-TONE verzije imaju krov, prednji blatobran, masku i retrovizore u crnoj metalik boji). Dostupan je u tri boje: biserno bela sa sivom unutrašnjošću; metalik crvena s crnom unutrašnjošću i metalik bronzana u toplo-sivim tonovima unutrašnjosti. U cenu, koja kreće od 13.490 evra, uključena je i metalik boja.

U novoj sajamskoj ponudi je i Auris 1.33 VVT-i Terra po ceni od 12.990 evra.


Nova, redizajnirana Toyota Corolla, sa motorom 1.6 Valvematic i paketom opreme Luna sada košta 15.990 evra, što je 1.510 evra manje nego u redovnom cenovniku. U opremi ove verzije su, između ostalog, automatski klima uređaj, Toyota Touch 2 - 7" ekran u boji osetljiv na dodir, Bluetooth® sistem telefoniranja i prenos muzike, kamera za vožnju unazad, tempomat
Itd.


Specijalni sajamski uslovi prodaje važe i za sve pogonske jedinice raspoložive u modelu Rav4: vozila s benzinskim i dizel motorima ili hibridnim sistemom, s paketima opreme Limited/Elegant/Executive, prvi put po se nude po istoj ceni!


Specijalni uslovi važeći su do kraja marta, za ograničene količine vozila.


PR

 

 

Slavna Mazda Red

Slavna Mazda Red

Mazda Motor Corporation je uspešno primenila sopstvenu tehnologiju bojenja Takuminuri[i] i razvila posebnu boju Artisan Red Premium...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje