AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Euro Sumar: Zvezda beogradske izložbe – nova Suzuki Vitara

Euro Sumar: Zvezda beogradske izložbe – nova Suzuki Vitara

Na 52. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, od 20. do 29. marta, uvoznik Suzukijevih vozila, Euro Sumar, u areni Hale 1 će izložiti kompletnu gamu automobila, a predvodi je nesumnjiva zvezda ovogodišnje manifestacije – nova Vitara...

Ovaj model definitivno nikoga neće ostaviti ravnodušnim, ne samo dizajnom - koji već izaziva pozitivne komentare potencijalnih kupaca, već i karakteristikama, opremom i nadasve cenom koja startuje od 12.990 evra (u dinarskoj protivvrednosti, sa svim dažbinama).


U Vitaru se ugrađuje benzinski motor zapremine 1.6 litara sa 120 KS, zahvaljujući kome ovaj automobil sa petostepenim menjačem i pogonom na prednje točkove (2WD) do 100 km/h ubrzava za 11,5 sekundi, postiže maksimalnih 180 km/h, a prosečno troši svega 5,3 litra na 100 pređenih kilometara. Dostupna je i dizel verzija iste zapremine i snage čija je prosečna potrošnja tek 4,0 litra goriva na 100 kilometara.

A ako već ovi podaci ne deluju dovoljno impresivno, evo šta, između ostalog, sadrži osnovni – Comfort paket opreme: tu su klima-uređaj, elektropodizači prednjih prozora, centralna brava, daljinsko otključavanje, MP3/WMA, radio CD + Bluetooth, USB priključak, upravljač podesiv po dubini i visini sa audio i hands-free komandama na njemu, vazdušni jastuci za vozača i suvozača, bočni vazdušni jastuci, vazdušne zavese, jastuk za kolena vozača, ABS sa EBD funkcijom, ESP (elektronski program za kontrolu stabilnosti), Hill Hold (pomoć pri pokretanju na uzbrdici), BAS (sistem pomoći pri naglom kočenju), sistem kontrole pritiska u pneumaticima, sigurnosni alarm, blokada motora i tako dalje.

 

Uz Vitaru će na Euro Sumarovom štandu biti i nekoliko verzija Swifta, koji se u osnovnoj varijanti 1.2 GA AC može kupiti već za 8.990 evra, a cenovno najpovoljniji S-Cross je 1.6 Basic koji košta 11.990 evra.

 

Iz Euro Sumara najavljuju i specijalne uslove finansiranja kupovine vozila kroz subvencionisane kredite do 7.000 evra.

 

U Hali III, zaljubljenici u motocikle imaće priliku da na jednom mestu pogledaju izuzetno vrednu postavku Suzukijevih dvotočkaša, uz mogućnost da tokom ove sajamske manifestacije naprave dobar „pazar“.


Euro Sumar PR

Kompanija KIA AUTO na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu

Kompanija KIA AUTO na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu

Kompanija KIA AUTO, ovlašćeni uvoznik, distributer i prodavac za vozila iz programa KIA MOTORS-a za Srbiju i ove godine će nastupiti na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu. Na dobro poznatom mestu u Hali 4 na preko 520 kvadratnih metara biće izloženo 12 modela od kojih će tri po prvi put biti prikazana u Srbiji.

MyOpel aplikacija - servis u džepu

MyOpel aplikacija - servis u džepu

Nakon uspešnog pokretanja MyOpel portala, kompanija Opel je pripremila još jednu pogodnost za svoje korisnike - MyOpel aplikaciju. MyOpel potral, donosi sve prednosti Opelovog originalnog servisa na Internet.

Coning: Pneumatici za teretnjake sa Dalekog istoka su stigli

Coning: Pneumatici za teretnjake sa Dalekog istoka su stigli

Posredstvom beogradske kompanije Coning doo, jednog od srpskih lidera u prodaji pneumatika svih vrsta, i na našem tržištu od nedavno su dostupni visokokvalitetni, a po ceni vrlo pristupačni proizvodi kineskog giganta Hangzhou Zhongce Rubber Co., Ltd. (ZC-RUBBER)...

Fiat Automobili Srbija na salonu automobila u Beogradu

Fiat Automobili Srbija na salonu automobila u Beogradu

 Tokom predstojećeg  53. Međunarodnog salona automobila u Beogradu, u periodu od 20. do 29. marta 2015. kompanija Fiat Automobil Srbija će na svom izložbenom prostoru predstaviti premijerno modele krosover Fiat 500X, novi Fiat Doblo i Fiat 500 Abarth...

Audi Q6: Elektrošok za Mercedes-Benz GLE i BMW X6

Audi Q6: Elektrošok za Mercedes-Benz GLE i BMW X6

Audi je prikazao prvu skicu novog modela Q6. Kupeovska silueta atraktivnog crossover modela nikog neće ostaviti ravnodušnim, ali ono što još više iznenađuje sugurno je činjenica da će pogonski sistem biti potpuno električni...

Renault Symbioz
Slika nedelje