AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Dan korišćenih vozila u Delta Motors-u

Dan korišćenih vozila u Delta Motors-u

U subotu 19. oktobra 2013. godine u periodu od 10-14 časova u salonu Delta Motors-a, Radnička 8, održaće se Dan korišćenih vozila i tom prilikom će klijentima biti predstavljena kompletna ponuda sertifikovanih korišćenih vozila koja su pokrivena dvogodišnjom garancijom, kao i posebni uslovi finansiranja u saradnji sa BMW Financial Services.

Sva vozila su otkupljena po sistemu zamene staro za novo i pregledana  po najvišim BMW standardima. Da bi vozila postala deo segmenta BMW Premium Selection, potrebno je da nisu starija od 5 godina, da su kupljena nova u Srbiji i da su prešla do 120.000 km.

BMW Premium Selection garancija pokriva funkcionalnost vitalnih mehaničkih i elektronskih komponenti na vozilu, a svako BMW Premium Selection vozilo oslobođeno je servisiranja narednih 12 meseci ili 10,000 km, ako je takav servis predvidjen i redovno sledi po servisnom intervalu.

Sa ovom posebnom ponudom korišćenih vozila, Delta Motors pruža garanciju da je korišćeno vozilo u potpunosti tehnički ispravno, jer samo sigurnost u kupovini polovnog vozila klijentima omogucava potpuno uživanje.

Delta Motors

Volvo automobili sa lagera jeftiniji do 20 odsto

Volvo automobili sa lagera jeftiniji do 20 odsto

U saradnji sa kompanijom Volvo, Grand Motors, ovlašćeni uvoznik i serviser Volvo automobila u Srbiji, pripremio je specijalne junske popuste koji iznose do 20 procenata, a odnose se na ograničenu količinu putničkih vozila sa lagera.

Uspešna misija Volvo karavana

Uspešna misija Volvo karavana

Od 15. aprila do 4. juna, na ovogodišnjoj „turi“ Volvo demo karavana kroz Srbiju, sa novostima u ponudi vozila i usluga i mogućnostima za uštedu goriva i ekonomičnije transportne operacije upoznalo se više stotina učesnika – vlasnika i zaposlenih u transportnim kompanijama i zaljubljenika u Volvo kamione.

Mercedes-Benz Dream Cars Roadshow u Srbiji

Mercedes-Benz Dream Cars Roadshow u Srbiji

Kompanija Star Import, Generalni distributer za Mercedes-Benz za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu, organizuje Mercedes-Benz Dream Cars Roadshow pod nazivom „Testirajte svoje snove“ od 08. juna do 11. jula 2015...

Prior-Design obradio Nissan GT-R

Prior-Design obradio Nissan GT-R

Sigurno je svaki ljubitelj automobila čuo Nissan GT-R, koji već u serijskoj verziji predstavlja istinskog sportistu. Ključ uspeha je u V6 3.8 Bi-turbo motoru, koji razvija 550 KS i 632 Nm. To je raketa, koja razvija brzinu do 315 km/h. Zada zamislite nekog, kome je to malo...

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje