AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Fiat Automobili Srbija i VK Radnički nastavljaju saradnju

Fiat Automobili Srbija i VK Radnički nastavljaju saradnju

FIAT Automobili Srbija obnovio je saradnju sa Vaterpolo klubom Radnički, čime će kompanija i u narednoj sezoni biti jedan od sponzora vicešampiona Srbije i prošlogodišnjeg pobednika prestižnog kupa Evrope...

Potpisivanju ugovora o tehničko-finansijskom sponzorstvu prisustvovali su Antonio Ćezare Ferara, generalni direktor kompanije FAS, Jugoslav Vasović, sportski direktor kluba, kao i Filip Filipović, proslavljeni reprezentativac Srbije i vaterpolista Radničkog.
“U Kragujevcu se u proteklih godinu dana igrao vrhunski vaterpolo, a pehar Kupa Evrope i finalni mečevi u domaćem šampionatu bili su više nego dobra pozivinca da Radnički dobije sve veći broj navijača. Ujedno, to je i bila najbolja preporuka da se saradnja naše kompanije i ovog kluba nastavi i u narednoj sezoni. Na taj način samo potvrđujemo koliko cenimo rezultate, napore da se oni ostvare i značaj koji sport ima i u našoj lokalnoj zajednici”, rekao je Antonio Ćezare Ferara, generalni direktor kompanije FAS.

Jugoslav Vasović, novoizabrani sportski direktor želi da klub igra važnu ulogu na evropskoj sceni, ali i u takmičenjima u Srbiji, što može da privuče veći broj dece da se bavi vaterpolom. Podrška FAS-a u svemu tome je od velikog značaja.

“Nastavak i proširenje saradnje kompanije FAS i VK Radnički samo je logični sled okolnosti posle izuzetno uspešne prošle godine kako za FAS tako i za naš klub. Bili smo deo istog tima, postizali smo odlične rezultate, siguran sam da ćemo to raditi i ove sezone i činiti ponosne i zadovoljne građane Kragujevca što ova dva izuzetno uspešna kolektiva dolaze baš iz našeg  grada”, istakao je Jugoslav Vasović, sportski direktor Radničkog.

Fiat Automobili Srbija i VK Radnički nastavljaju saradnju

Filipu Filipoviću, jednom od najboljih naših vaterpolista, bilo je veoma drago što će FAS i u narednoj sezoni biti uz njih. “Sigurnost i zadovoljstvo za sve igrače i klub je kada kompanija kao što je FAS stane iza svih nas. To nam takođe predstavlja i dodatni motiv i obavezu da na pravi način ponašanjem u bazenu i oko njega prezentujemo naš klub i sve one koje nas podržavaju. Sigurni smo da će i ova godina naše saradnje biti uspešna i da ćemo zajedno zabeležiti puno poslovnih i sportskih pobeda”, kaže Filip Filipović.

Kompanija FIAT Automobili Srbija, pored vaterpolista, podržava i košarkaše Radničkog, a takođe je i jedan od sponzora Olimpijskog tima Srbije. Ulaganje u sport predstavlja težnju kompanije da kvalitetnim i perspektivnim srpskim sportistima pruži najbolje uslove za trening, rad i pripreme.

FAS

Uživajte u letu. Uživajte u bezbednosti. Uživajte u uštedi.

Uživajte u letu. Uživajte u bezbednosti. Uživajte u uštedi.

Star Import, Generalni distributer Mercedes-Benz vozila za Srbiju pripremio je specijalnu letnju servisnu akciju od 15. juna do 31. jula. Tokom trajanja akcije klijenti su u mogućnosti da po specijalnim uslovima provere 25 kontrolnih tačaka za samo 999 dinara u ovlašćenim Mercedes-Benz servisnim centrima...

Reality Road: hrabra akrobacija na dva točka sa Volvo FH

Reality Road: hrabra akrobacija na dva točka sa Volvo FH

U novoj Volvo Trucks TV seriji ‘Reality Road’, Volvo FH je podvrgnut istinskom testiranju kada je vožen na dva točka na lokaciji u blizini Berlina. “Akrobacija ove vrste je veoma zahtevna i za vozača i za kamion,” kaže koordinator akrobacije Peter Pedrero.

Kia Motors s novom fabrikom – od sada i u Meksiku

Kia Motors s novom fabrikom – od sada i u Meksiku

Korporacija Kia Motors je na svečanosti u Mexico Cityju zvanično objavila početak poslovanja u ovoj srednjeameričkoj zemlji. Događaju je prisustvovalo čak 250 predstavnika vlade, privrede i medija, koji su svedočili ulasku na jedno ovako veliko automobilsko tržište i novoj eri globalne ekspanzije ovog južnokorejskog automobilskog diva.

Infiniti Q70 zablistao u Srbiji

Infiniti Q70 zablistao u Srbiji

Povodom početka prodaje luksuzne limuzine Infiniti Q70 u Srbiji, Grand Motors, generalni uvoznik i serviser vozila marke Infiniti, organizovao je za predstavnike medija promociju novog modela u restoranu Pane E Vino. Infiniti Q70 dolazi u svojstvu limuzine premijum karaktera i kao takav predstavlja vrhunsko dostignuće eminentnog japanskog proizvođača...

Agencija za bezednost saobraćaja - „BIRAM ŽIVOT“

Agencija za bezednost saobraćaja - „BIRAM ŽIVOT“

U Srbiji postoji dva i po puta veća verovatnoća da će neko nastradati u saobraćaju, a u prethodnih pet godina samo u Beogradu povređeno je 8.226 mladih i poginula je 161 mlada osoba, rečeno je danas na početku kampanje "Biram život", koju je predstavila potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture prof. dr Zorana Mihajlović.

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje