AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Fiat Automobili Srbija i VK Radnički nastavljaju saradnju

Fiat Automobili Srbija i VK Radnički nastavljaju saradnju

FIAT Automobili Srbija obnovio je saradnju sa Vaterpolo klubom Radnički, čime će kompanija i u narednoj sezoni biti jedan od sponzora vicešampiona Srbije i prošlogodišnjeg pobednika prestižnog kupa Evrope...

Potpisivanju ugovora o tehničko-finansijskom sponzorstvu prisustvovali su Antonio Ćezare Ferara, generalni direktor kompanije FAS, Jugoslav Vasović, sportski direktor kluba, kao i Filip Filipović, proslavljeni reprezentativac Srbije i vaterpolista Radničkog.
“U Kragujevcu se u proteklih godinu dana igrao vrhunski vaterpolo, a pehar Kupa Evrope i finalni mečevi u domaćem šampionatu bili su više nego dobra pozivinca da Radnički dobije sve veći broj navijača. Ujedno, to je i bila najbolja preporuka da se saradnja naše kompanije i ovog kluba nastavi i u narednoj sezoni. Na taj način samo potvrđujemo koliko cenimo rezultate, napore da se oni ostvare i značaj koji sport ima i u našoj lokalnoj zajednici”, rekao je Antonio Ćezare Ferara, generalni direktor kompanije FAS.

Jugoslav Vasović, novoizabrani sportski direktor želi da klub igra važnu ulogu na evropskoj sceni, ali i u takmičenjima u Srbiji, što može da privuče veći broj dece da se bavi vaterpolom. Podrška FAS-a u svemu tome je od velikog značaja.

“Nastavak i proširenje saradnje kompanije FAS i VK Radnički samo je logični sled okolnosti posle izuzetno uspešne prošle godine kako za FAS tako i za naš klub. Bili smo deo istog tima, postizali smo odlične rezultate, siguran sam da ćemo to raditi i ove sezone i činiti ponosne i zadovoljne građane Kragujevca što ova dva izuzetno uspešna kolektiva dolaze baš iz našeg  grada”, istakao je Jugoslav Vasović, sportski direktor Radničkog.

Fiat Automobili Srbija i VK Radnički nastavljaju saradnju

Filipu Filipoviću, jednom od najboljih naših vaterpolista, bilo je veoma drago što će FAS i u narednoj sezoni biti uz njih. “Sigurnost i zadovoljstvo za sve igrače i klub je kada kompanija kao što je FAS stane iza svih nas. To nam takođe predstavlja i dodatni motiv i obavezu da na pravi način ponašanjem u bazenu i oko njega prezentujemo naš klub i sve one koje nas podržavaju. Sigurni smo da će i ova godina naše saradnje biti uspešna i da ćemo zajedno zabeležiti puno poslovnih i sportskih pobeda”, kaže Filip Filipović.

Kompanija FIAT Automobili Srbija, pored vaterpolista, podržava i košarkaše Radničkog, a takođe je i jedan od sponzora Olimpijskog tima Srbije. Ulaganje u sport predstavlja težnju kompanije da kvalitetnim i perspektivnim srpskim sportistima pruži najbolje uslove za trening, rad i pripreme.

FAS

Volvo automobili sa lagera jeftiniji do 20 odsto

Volvo automobili sa lagera jeftiniji do 20 odsto

U saradnji sa kompanijom Volvo, Grand Motors, ovlašćeni uvoznik i serviser Volvo automobila u Srbiji, pripremio je specijalne junske popuste koji iznose do 20 procenata, a odnose se na ograničenu količinu putničkih vozila sa lagera.

Uspešna misija Volvo karavana

Uspešna misija Volvo karavana

Od 15. aprila do 4. juna, na ovogodišnjoj „turi“ Volvo demo karavana kroz Srbiju, sa novostima u ponudi vozila i usluga i mogućnostima za uštedu goriva i ekonomičnije transportne operacije upoznalo se više stotina učesnika – vlasnika i zaposlenih u transportnim kompanijama i zaljubljenika u Volvo kamione.

Mercedes-Benz Dream Cars Roadshow u Srbiji

Mercedes-Benz Dream Cars Roadshow u Srbiji

Kompanija Star Import, Generalni distributer za Mercedes-Benz za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu, organizuje Mercedes-Benz Dream Cars Roadshow pod nazivom „Testirajte svoje snove“ od 08. juna do 11. jula 2015...

Prior-Design obradio Nissan GT-R

Prior-Design obradio Nissan GT-R

Sigurno je svaki ljubitelj automobila čuo Nissan GT-R, koji već u serijskoj verziji predstavlja istinskog sportistu. Ključ uspeha je u V6 3.8 Bi-turbo motoru, koji razvija 550 KS i 632 Nm. To je raketa, koja razvija brzinu do 315 km/h. Zada zamislite nekog, kome je to malo...

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje