AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Hit Auto - Redovan servis već za 3.960 dinara

Hit Auto - Redovan servis već za 3.960 dinara

U specijalnoj promotivnoj akciji, do 4.oktobra, Hit Auto, u svojim servisima u Beogradu - na Starom sajmištu 29 i na Vidikovcu, ulica Prvoboraca 41 - vlasnicima vozila Renault, Dačija i Nissan, koje pokreću neke verzije Renaultovih motora omogućava da redovan, takozvani „mali“ servis obave po izuzetno povoljnim cenama.

Recimo, za benzinske motore od 1,2, 1,4 i 1,6 litara dijagnostika motora, četiri litra motornog ulja i prečistač za ulje proverenog kvaliteta, zajedno sa zamenom, koštaju 3.960 dinara sa PDV-om.

Za vozila tri marke sa Renaltovim dizel motorima od 1,5 i 1,9 litara, u koje se naliva pet litara specijalnog ulja, ovaj „mali“ servis košta 4.570 dinara.

Ova, kao i ostale servisne usluge Hit Auta, prethodno se najavljuju – pozivom telefonskih brojeva 011/20 18 011 ili 011/20 18 012.

Hit Auto

Uživajte u letu. Uživajte u bezbednosti. Uživajte u uštedi.

Uživajte u letu. Uživajte u bezbednosti. Uživajte u uštedi.

Star Import, Generalni distributer Mercedes-Benz vozila za Srbiju pripremio je specijalnu letnju servisnu akciju od 15. juna do 31. jula. Tokom trajanja akcije klijenti su u mogućnosti da po specijalnim uslovima provere 25 kontrolnih tačaka za samo 999 dinara u ovlašćenim Mercedes-Benz servisnim centrima...

Reality Road: hrabra akrobacija na dva točka sa Volvo FH

Reality Road: hrabra akrobacija na dva točka sa Volvo FH

U novoj Volvo Trucks TV seriji ‘Reality Road’, Volvo FH je podvrgnut istinskom testiranju kada je vožen na dva točka na lokaciji u blizini Berlina. “Akrobacija ove vrste je veoma zahtevna i za vozača i za kamion,” kaže koordinator akrobacije Peter Pedrero.

Kia Motors s novom fabrikom – od sada i u Meksiku

Kia Motors s novom fabrikom – od sada i u Meksiku

Korporacija Kia Motors je na svečanosti u Mexico Cityju zvanično objavila početak poslovanja u ovoj srednjeameričkoj zemlji. Događaju je prisustvovalo čak 250 predstavnika vlade, privrede i medija, koji su svedočili ulasku na jedno ovako veliko automobilsko tržište i novoj eri globalne ekspanzije ovog južnokorejskog automobilskog diva.

Infiniti Q70 zablistao u Srbiji

Infiniti Q70 zablistao u Srbiji

Povodom početka prodaje luksuzne limuzine Infiniti Q70 u Srbiji, Grand Motors, generalni uvoznik i serviser vozila marke Infiniti, organizovao je za predstavnike medija promociju novog modela u restoranu Pane E Vino. Infiniti Q70 dolazi u svojstvu limuzine premijum karaktera i kao takav predstavlja vrhunsko dostignuće eminentnog japanskog proizvođača...

Agencija za bezednost saobraćaja - „BIRAM ŽIVOT“

Agencija za bezednost saobraćaja - „BIRAM ŽIVOT“

U Srbiji postoji dva i po puta veća verovatnoća da će neko nastradati u saobraćaju, a u prethodnih pet godina samo u Beogradu povređeno je 8.226 mladih i poginula je 161 mlada osoba, rečeno je danas na početku kampanje "Biram život", koju je predstavila potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture prof. dr Zorana Mihajlović.

Volvo automobili sa lagera jeftiniji do 20 odsto

Volvo automobili sa lagera jeftiniji do 20 odsto

U saradnji sa kompanijom Volvo, Grand Motors, ovlašćeni uvoznik i serviser Volvo automobila u Srbiji, pripremio je specijalne junske popuste koji iznose do 20 procenata, a odnose se na ograničenu količinu putničkih vozila sa lagera.

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje