AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Lukoil Srbija - Pokrenimo motor ljubavi

Lukoil Srbija - Pokrenimo motor ljubavi

Pod geslom „Pokrenimo motor ljubavi“, a povodom desetogodišnjice poslovanja kompanije „LUKOIL Srbija“, 11. septembra sa početkom u 12.30, Osnovnoj školi „Nada Purić“ iz Valjeva biće uručena donacija i organizovan zabavni program, sportske aktivnosti i likovni konkurs za učenike...

U okviru ovog socijalno odgovornog projekta „LUKOIL Srbija“ će uručiti pet kompjutera, smart tablu i projektor, koji su u ovom trenutku neophodni školi. Kompanija je pokrenula ovu akciju u nizu sličnih koje namerava da sprovede tokom jeseni, želeći ne samo da pomogne deci, već i da se sa njima upozna, razume njihove probleme i pomogne u njihovom prevazilaženju.

Upravo s toga, za školarce će biti organizovan konkurs likovnih radova i takmičenja u košarci i fudbalu, kao i igre bez granica uz podršku poznatog srpskog glumca Milorada Mandića – Mande, koji se odazvao ovom događaju na molbu kompanije „LUKOIL Srbija“.

Za pobednike ovih prijateljskih nadmetanja pripremljeni su pokloni u vidu MP3 plejera, slušalica, te školskog pribora. Sledeća slična akcija biće organizovana u osnovnoj školi za decu sa posebnim potrebama “Sava Jovanović Sirogojno” u Zemunu.

Lukoil

Priča o novom Aurisu se nastavlja!

Priča o novom Aurisu se nastavlja!

Na obe lokacije, u ulici Kralja Milana, juče od 12 do 15 časova, i u ulici Milentija Popovića od 16 do 19 časova, Auris će se transformisati, i pokazati da je jednako lep i u drugoj boji, i jednako zabavan u novom, originalnom izdanju!

Poslušajte zvuk modernizovanog Porsche 911

Poslušajte zvuk modernizovanog Porsche 911

Modernizovani Porsche 911 izgibio je svoj atmosferski motor, čije mesto je zauzeo manji turbo motor. Agregat ima šest cilindara, zapreminu od 3 litra i opremljen je sa dva turbopunjača. Da li je izgubio karakter?

IAA Frankfurt 2015 - Jaguar i Land Rover

IAA Frankfurt 2015 - Jaguar i Land Rover

Jaguar Land Rover grupa će u Frankfurtu prikazati nove i uzbudljive modele, a osim toga, javnost će premijerno upoznati i sa najnovijim tehnologijama. Na najvećem štandu do sada, Jaguar Land Rover izlaže čak 19 vozila iz svog portfolija...

IAA Frankfurt 2015 - Infiniti Q30

IAA Frankfurt 2015 - Infiniti Q30

Svetska premijera Infiniti-ja Q30, prvog premijum aktiv kompkatnog modela japanskog proizvođača biće održana na predstojećem Salonu automobila u Frankfurtu...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje