AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Alfa Romeo i Ajntraht Frankfurt: Najbolji dres Bundeslige

Alfa Romeo i Ajntraht Frankfurt: Najbolji dres Bundeslige

Logo brenda Alfa Romeo okruživaće grb sa orlom na novim dresovima fudbalskog kluba Ajntraht Frankfurt u sledećoj fudbalskoj sezoni. Sebastian Jung, igrač Ajntrahta, i Daniel Dejanović iz omladinskog tima igrača ispod 13 godina starosti, su danas po prvi put javno predstavili svoje dresove u centralnom salonu Alfa Romea u Frankfurtu.

Oprema u tradicionaloj crvenoj i crnoj boji tima sa prugama preko grudi i leđa odabrana je od strane jednog broja odabranih navijača Ajntrahta, dok je crno-bela kombinacija odabrana po prvi put kao rezervni komplet. Moto „Bez srca smo samo mašine“ na unutrašnjoj strani dresa predstavlja još jedan znak poštovanja Alfa Romeu. Štaviše, Alfa Romeo automobili će uskoro na sebi nositi grb Ajntrahta. U ovom trenutku se razmatraju različite ideje za obeležavanje ovog poduhvata.

Sa ovim sponzorstvom, Alfa Romeo ponovo potvrđuje posvećenost i pažnju brenda ka različitim sportskim disciplinama, pored auto-trka na svim nivoima – kao što su fudbal i svetski šampionat u motociklizmu. Nije slučajnost da se svi brendovi Fiat Grupacije, radi postizanja uspešnih rezultata, rukovode principima i vrednostima prisutnim u sportu: svakodnevni rad sa rešenošću da se postižu vrhunske performanse i iskažu pojedinačni i timski potencijali. Baš kao i igrači Ajntrahta i mlade nade iz sportskog centra Ridervald, i tim Alfa Romea izlazi svakodnevno na teren i staje pored svojih kupaca.

Pored fudbalskog tima iz Bundeslige, Fiat Grupacija u Nemačkoj (Fiat Group Automobiles Germany AG (FGA)) će u naredne tri godine biti novi glavni spozor mladih timova u mnogim drugim disciplinama u sportskom centru Ajntrahta iz Frankfurta. Ova dva partnera imaju nekoliko zajedničkih stvari: sedište Fiat Grupacije za Nemačku je smešteno između Komercbank Arene, doma fudbalskog kluba Ajntraht Frankfurt, i Ridervalda, gde se nalazi sportski centar Ajntraht Frankfurta.

Još jedna zajednička stvar za Alfa Romeo i nemački fudbalski klub jeste Milano, grad u kojem je osnovan Alfa Romeo, a koji je grad pobratim sa Frankfurtom. I to nije sve. I Alfa Romeo i Ajntraht su poznati po tome što se sa entuzijazmom i odlučnošću hvataju u koštac sa izazovima i slažu se da ne postoje nepremostive prepreke: nemački tim će ovo dokazati u sledećoj sezoni, kako u domaćoj ligi tako i na međunarodnoj sceni, dok će proizvođač automobila to učiniti donošenjem globalnog razvojnog plana, koji će ovaj brend pretvoriti u glavnog igrača na tržištu automobila iz premijum segmenta.

FAS

IAA Frankfurt 2015 - Infiniti Q30

IAA Frankfurt 2015 - Infiniti Q30

Svetska premijera Infiniti-ja Q30, prvog premijum aktiv kompkatnog modela japanskog proizvođača biće održana na predstojećem Salonu automobila u Frankfurtu...

Jaguar XE stigao na domaće tržište

Jaguar XE stigao na domaće tržište

U godini kada slavi veliki jubilej, 80 godina od osnivanja brenda, eminentni britanski  proizvođač lansirao je potpuno novi model XE, koji je upravo stigao u prodajni salon Grand Motorsa, zvaničnog uvoznika i servisera vozila marke Jaguar za Srbiju...

40. godina bez premca – BMW Serije 3

40. godina bez premca – BMW Serije 3

Tokom poslednjih 40 godina i šest generacija modela Serije 3, BMW je postavio standard savremenih sportskih limuzina, posebnim dizajnom, sportskom agilnošću, efikasnošću i komforom, stvarajući jaku emocionalnu vezu između sportskog iskustva vožnje i svakodnevne praktičnosti...

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje