AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Ford proslavlja 21 godinu kao zvaničan partner UEFA Lige šampiona

Ford proslavlja 21 godinu kao zvaničan partner UEFA Lige šampiona

Ford Evropa proslavlja 21 godinu kao zvaničan partner UEFA Lige šampiona sa do sada najvećim prisustvom na četvorodnevnom festivalu UEFA šampionata, sa akterima - novom generacijom modela Ford Kuga, novom Ford Fiestom ST i specijalnim gostom, vozačem Ken Blokom...

Ford proslavlja 21 godinu kao zvaničan partner UEFA Lige šampiona

Nova Kuga je u velikoj meri bila prisutna na oglasnim tablama na stadionima širom Evrope na kojima su se igrale utakmice ovogodišnje UEFA Lige šampiona i glavni je Fordov akter u nagradnom konkursu 'Kuga vozi na Vembli“.

'Drive to Wembley' je do sada najveći konkurs na kojem se dodeljuju ulaznice za utakmicu finala UEFA Lige šampiona i dovodi 360 pobednika iz 27 država širom Evrope, koji će prisustvovati sutrašnjoj utakmici između nemačkih fudbalskih giganta FC Bajern Minhen i BV Borusija Dortmund.

Fanovi na UEFA šampionskom festivalu, koji se održava u Olimpijskom parku u Stratfordu u Londonu, do nedelje 26. maja mogu i sami da dožive novu Kugu – pametno svestrano vozilo - uz profesionalnu pratnju test vozača koji će prikazati Fordove napredne tehnologije.

Ford proslavlja 21 godinu kao zvaničan partner UEFA Lige šampiona

Fordova nova Fiesta ST će takođe biti na raspolaganju da zabavi publiku svojim voznim performansama, sa specijalnim gostom, vozačem Ken Blok, koji će danas obaviti četiri jedinstvene performans vožnje.

"Ovo je do sada naše najveće prisustvo na festivalu Lige šampiona i predstavlja završnicu našeg konkursa na kojem smo dodelili rekordan broj karata za UEFA Ligu šampiona“, kaže Roelant de Waard, potpredsednik za marketing, prodaju i servis u Ford Evropa. "Baš kao što UEFA Liga šampiona prikazuje najbolje od evropskog fudbala, šampionski festival će prikazati neke od najboljih tehnologija iz naše talentovane serije Fordovih vozila."

Ford proslavlja 21 godinu kao zvaničan partner UEFA Lige šampiona

Nova Ford Kuga prva u segmentu nudi hands-free otvaranje prtljažnika i Fordov sistem SYNC sa funkcijom pozivanja pomoći u hitnim slučajevima; pruža poboljšanu dinamiku vožnje kroz inteligentni sistem pogona na sve točkove i ima vodeću u klasi ekonomičnost u potrošnji goriva. Nova Fiesta ST, uvedena u ponudu ove godine, ima 1,6 -litarski EcoBoost sa 182 KS što je čini najbržom ikada proizvedenom Fiestom, sa poboljšanom kontrolom kretanja kroz krivine i tromodalnom elektronskom kontrolom stabilnosti, što je takođe čini veoma dinamičnom.

Ford je najduži zvanični partner UEFA Lige šampiona, pošto podržava taj turnir od inauguralne sezone 1992-1993. Tih 20 Liga šampiona Ford je podržao sve do sada, u glavnoj ulozi je bilo 13 različitih pobedničkih ekipa iz sedam različitih država, dok je utakmicama prisustvovalo više od 1,3 miliona fanova.

Kao zvanični isporučilac vozila, Ford je za službenu upotrebu tokom ove sezone Lige šampiona obezbedio više od 900 vozila.

Tokom UEFA Lige šampiona Ford Evropa takođe će pokrenuti novu brend kampanju kojom ističe niz izuzetnih tehnologija dostupnih u Fordovoj liniji proizvoda i poziva milione gledalaca da posete specijalan novi sajt na www.ford.com koji obuhvata niz zabavnih video zapisa i informacija o Ford tehnologijama.

Grand Motors

Priča o novom Aurisu se nastavlja!

Priča o novom Aurisu se nastavlja!

Na obe lokacije, u ulici Kralja Milana, juče od 12 do 15 časova, i u ulici Milentija Popovića od 16 do 19 časova, Auris će se transformisati, i pokazati da je jednako lep i u drugoj boji, i jednako zabavan u novom, originalnom izdanju!

Poslušajte zvuk modernizovanog Porsche 911

Poslušajte zvuk modernizovanog Porsche 911

Modernizovani Porsche 911 izgibio je svoj atmosferski motor, čije mesto je zauzeo manji turbo motor. Agregat ima šest cilindara, zapreminu od 3 litra i opremljen je sa dva turbopunjača. Da li je izgubio karakter?

IAA Frankfurt 2015 - Jaguar i Land Rover

IAA Frankfurt 2015 - Jaguar i Land Rover

Jaguar Land Rover grupa će u Frankfurtu prikazati nove i uzbudljive modele, a osim toga, javnost će premijerno upoznati i sa najnovijim tehnologijama. Na najvećem štandu do sada, Jaguar Land Rover izlaže čak 19 vozila iz svog portfolija...

IAA Frankfurt 2015 - Infiniti Q30

IAA Frankfurt 2015 - Infiniti Q30

Svetska premijera Infiniti-ja Q30, prvog premijum aktiv kompkatnog modela japanskog proizvođača biće održana na predstojećem Salonu automobila u Frankfurtu...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje