AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Opel Nacionalna klasa

Opel Nacionalna klasa

U susret 51. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, kompanija Opel je organizovala posebne test vožnje svojih automobila za sve ljubitelje i vozače Opela, kao i za predstavnike medija, pod nazivom ''Nacionalna klasa''...

Opel Nacionalna klasa

U test vožnjama Opelovih automobila, koje su organizovane na profesionalnoj karting stazi, na Adi Huji, pravo učestvovanja su imali svi koji su ispunili Opelov vaučer za vreme promocija u tržnom centru ''Ušće'', kao i specijalizovani automobilski novinari. Na raspolaganju su bili modeli iz Opelove aktuelne flote, poput nove Astre, Merive, Zafire, Insignije Sports Tourer i Astre GTC, a vozači su imali i posebnu priliku da premijerno isprobaju potpuno novu Astru limzinu, kao i Opelov novi SUV, Mokku.

Profesionalne savete i instrukcije gosti su mogli da dobiju od našeg vozača, Andreja Kulundžića. Andrej je svim vozačima održao pravi ''čas vožnje'' podelivši sa njima svoje bogato iskustvo za volanom. Tako su svi zainteresovani mogli da čuju posebne, stručne savete o vožnji u otežanim zimskim uslovima, ali i kako da prilagode svoj stil vožnje predstojećem letnjem vremenu. Vozačima koji su zainteresovani za karting ili sportsku vožnju, naš automobilski as je otkrio nekoliko profesionalnih tajni koje će im biti biti dobra osnova ako odluče da se upuste u automobilski sport.

Opel Nacionalna klasa

Posebnu pažnju su, sasvim očekivano, privukle Astra limuzina i Mokka. Poslednji član Astra porodice istakao se svojom gracioznošću i elegancijom, a u vožnji je pokazao svoj sportski karakter. Ovo je takođe bilo pravo mesto i način da Opelov novi SUV, Mokka, pokaže svoje izvanredne performanse i savršenu kombinaciju udobnosti, funkcionalnosti i avanturističkog duha koji u sebi nosi. Nedavno je i Astra GTC, u posebnom serijalu Opel VIP Challenge-a na ovom istom mestu, u rukama naših poznatih ličnosti vešto odolevala brojnim izazovima. Tada se javilo veliko interesovanje i ostalih građana da probaju ovaj model u sličnim uslovima. A kompanija Opel je danas dokazala da pažljivo osluškuje i uvek ispunjava želje svojih vernih ljubitelja. Posebno interesovanje je bilo i za vožnju Insignije Sports Tourer, a sa druge strane, porodični ljudi su se opredelili za novu Merivu, prepoznavši savršenu praktičnost Opelovog genijalnog FlexDoors sistema.

Opel Nacionalna klasa

U fenomenalnoj atmosferi,uz dobru muziku i posluženje, vozači, prijatelji i ljubitelji Opela, proveli su nedeljno popodne na jedan poseban i drugačiji način, a ova kompanija će i u budućnosti nastaviti da sjajnim akcijama i pogodnostima nagrađuje svoje verne i potencijalne vozače. Nova iznenađenja, popusti i premijere očekuju se već u toku sledeće nedelje, na Beogradskom salonu automobila, stoga je ovo bio pravi uvod i najava za sve one koji planiraju da posete ovogodišnji Salon da obavezno svrate i do Opelovog štanda u Hali 4 i saznaju više o novim fantastičnim ponudama.

Opel Nacionalna klasa

Opel

Priča o novom Aurisu se nastavlja!

Priča o novom Aurisu se nastavlja!

Na obe lokacije, u ulici Kralja Milana, juče od 12 do 15 časova, i u ulici Milentija Popovića od 16 do 19 časova, Auris će se transformisati, i pokazati da je jednako lep i u drugoj boji, i jednako zabavan u novom, originalnom izdanju!

Poslušajte zvuk modernizovanog Porsche 911

Poslušajte zvuk modernizovanog Porsche 911

Modernizovani Porsche 911 izgibio je svoj atmosferski motor, čije mesto je zauzeo manji turbo motor. Agregat ima šest cilindara, zapreminu od 3 litra i opremljen je sa dva turbopunjača. Da li je izgubio karakter?

IAA Frankfurt 2015 - Jaguar i Land Rover

IAA Frankfurt 2015 - Jaguar i Land Rover

Jaguar Land Rover grupa će u Frankfurtu prikazati nove i uzbudljive modele, a osim toga, javnost će premijerno upoznati i sa najnovijim tehnologijama. Na najvećem štandu do sada, Jaguar Land Rover izlaže čak 19 vozila iz svog portfolija...

IAA Frankfurt 2015 - Infiniti Q30

IAA Frankfurt 2015 - Infiniti Q30

Svetska premijera Infiniti-ja Q30, prvog premijum aktiv kompkatnog modela japanskog proizvođača biće održana na predstojećem Salonu automobila u Frankfurtu...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje