AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Grand Motors: Kompletan pregled Fordova za samo hiljadu dinara!

Grand Motors: Kompletan pregled Fordova za samo hiljadu dinara!

Svake subote, počev od 2. marta, Grand Motors, uvoznik, prodavac i serviser Fordovih putničkih vozila, vlasnicima automobila ove marke starijih godišta nudi jedinstvenu mogućnost: da u servisima u Beogradu, Nišu i Subotici saznaju sve o tehničkoj kondiciji svog automobila, po simboličnoj ceni - od samo 1.000 dinara (sa PDV-om).

Tokom detaljnog „skeniranja“, visokostručni majstori (koji redovno prolaze školovanje u Fordovim evropskim centrima) pregledaće najvitalnije komponente vozila: sisteme za kočenje, upravljanje i odvod izduvnih gasova; oslanjanje, transmisiju, signalno-svetlosnu opremu, pneumatike itd.

Za sve kvarove dijagnostikovane na ovim pregledima vlasnik će dobiti ponudu za otklanjanje uočenih nedostataka, uz veoma povoljnu cenu. Ukoliko se vlasnik odlući da nedostatke otkloni u nekom od Grand Motorsovih servisa još jedna povoljnost: ovaj pregled neće biti naplaćivan.

Grand Motors: Kompletan pregled Fordova za samo hiljadu dinara!

Kao i za sva druga vozila koja se održavaju i popravljaju u Grand Motorsovoj prodajno-servisnoj mreži, i vlasnici koji se odluče za ovu izuzetnu ponudu, na sve ugrađene delove, kao i za rad, dobijaju uobičajenu garanciju.

Vlasnicima Fordova zainteresovanih za ovu servisnu akciju Grand Motors savetuje da zakažu termin za pregled – telefonom (011/20 90 650) ili prijavom na sajt www.ford.rs/Zakažite_Servis.

Grand Motors

IAA Frankfurt 2015 - Infiniti Q30

IAA Frankfurt 2015 - Infiniti Q30

Svetska premijera Infiniti-ja Q30, prvog premijum aktiv kompkatnog modela japanskog proizvođača biće održana na predstojećem Salonu automobila u Frankfurtu...

Jaguar XE stigao na domaće tržište

Jaguar XE stigao na domaće tržište

U godini kada slavi veliki jubilej, 80 godina od osnivanja brenda, eminentni britanski  proizvođač lansirao je potpuno novi model XE, koji je upravo stigao u prodajni salon Grand Motorsa, zvaničnog uvoznika i servisera vozila marke Jaguar za Srbiju...

40. godina bez premca – BMW Serije 3

40. godina bez premca – BMW Serije 3

Tokom poslednjih 40 godina i šest generacija modela Serije 3, BMW je postavio standard savremenih sportskih limuzina, posebnim dizajnom, sportskom agilnošću, efikasnošću i komforom, stvarajući jaku emocionalnu vezu između sportskog iskustva vožnje i svakodnevne praktičnosti...

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje