AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Nova Toyota Corolla - Špijunske fotografije

Nova Toyota Corolla - Špijunske fotografije

Serijska proizvodnja nove generacije modela Toyota Corolla, pokrenuta je samo nekoliko nedelja posle predstavljanja koncepta. Iz japanske kompanije je "procurela" i prva fotografija, koja nam otkriva izgled prednjeg i zadnjeg dela automobila...

Pre nekoliko nedelja, Toyota je svetskog javnosti pokazala koncept Corolla Furia, koji nam je ostao u sećanju po agresivnom dizajnu, oranž boji uskim svetlima... Sada su pred nama fotografije serijske verzije, koja definitivno ima sličnosti sa konceptom, ali ne tako puno kao što smo očekivali.

Razlike u odnosu na koncept su vidljive gotovo na svakom detalju, a prvo uočavamo nove svetlosne grupe sa hromiranom maskom hladnjaka, kao i potpuno nov branik. Ni na zadnjem delu automobila "nije ostao kamen na kamenu". Zadnja svetla imaju potpuno nov izgled, a iz branika je nestao i sportski difuzor.

Nova Toyota Corolla - Špijunske fotografije

Pored fotografija, nismo dobili nikakve prateće informacije, ali pretpostavke su da je u pitanju evropska verzija nove generacije Corolle. S obzirom da je volan na levoj strani, sigurni smo da ovo nije verzija za japansko tržište ili indijsko tržište.

Automagazin.rs

Već 30.000 porudžbina za novu Astru

Već 30.000 porudžbina za novu Astru

Opel je bio u centru pažnje na 66. Međunarodnom salonu automobila u Frankfurtu sa svetskom premijerom nove generacije Astre, koja se odigrala upravo danas. Ova premijera ujedno označava početak nove ere za kompaniju...

Priča o novom Aurisu se nastavlja!

Priča o novom Aurisu se nastavlja!

Na obe lokacije, u ulici Kralja Milana, juče od 12 do 15 časova, i u ulici Milentija Popovića od 16 do 19 časova, Auris će se transformisati, i pokazati da je jednako lep i u drugoj boji, i jednako zabavan u novom, originalnom izdanju!

Poslušajte zvuk modernizovanog Porsche 911

Poslušajte zvuk modernizovanog Porsche 911

Modernizovani Porsche 911 izgibio je svoj atmosferski motor, čije mesto je zauzeo manji turbo motor. Agregat ima šest cilindara, zapreminu od 3 litra i opremljen je sa dva turbopunjača. Da li je izgubio karakter?

IAA Frankfurt 2015 - Jaguar i Land Rover

IAA Frankfurt 2015 - Jaguar i Land Rover

Jaguar Land Rover grupa će u Frankfurtu prikazati nove i uzbudljive modele, a osim toga, javnost će premijerno upoznati i sa najnovijim tehnologijama. Na najvećem štandu do sada, Jaguar Land Rover izlaže čak 19 vozila iz svog portfolija...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje