AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

TOYOTA najavljuje ženevske premijere!

TOYOTA najavljuje ženevske premijere!

Od hibridnih proizvoda koji su vodeći na tržištu i nagrađivanih sportskih automobila, preko lansiranja 4. generacije svog pionirskog SUV-a, pa do „zavirivanja“ u budućnost urbane lične mobilnosti, Toyotina paleta vozila na ovogodišnjem Sajmu automobila u Ženevi na pravi način prezentuje filozofiju 'pravljenja što boljih automobila'.

FT-86 OPEN koncept

Toyota FT-86 OPEN koncept je uzbudljivi nagoveštaj buduće kabriolet verzije nagrađivanog GT-a 86. Stvoren da izazove reakciju posmatrača, ali i u isto vreme prepun naprednih inženjerskih inovacija, FT-86 OPEN koncept će nam pokazati kako užitak u vožnji može da se podigne na jedan novi nivo.

TOYOTA najavljuje ženevske premijere!

TOYOTA i-ROAD

TOYOTA i-ROAD je kompaktan i zabavan koncept lične mobilnosti, u potpunosti bez emisija CO2. On je sposoban da brzo, čisto i efikasno preveze dve osobe u urbanom okruženju.

TOYOTA najavljuje ženevske premijere!

Auris Touring Sports

Nakon predstavljanja na Sajmu automobila u Parizu, Auris Touring Sports će proslaviti svoju svetsku premijeru na ovogodišnjem Sajmu automobila u Ženevi, gde će biti objavljene kompletne specifikacije, dimenzije i performanse.

Kombinujući svestranost i dinamičan dizajn sa superiornom dimenzijom prtljažnog prostora i hibridnom tehnologijom, koja je jedinstvena u ovom segmentu, Auris Touring Sports će postati novo merilo vrednosti u segmentu karavana srednje veličine.

Premijera novog Auris Touring Sportsa će biti potpomognuta jednom dizajnerskom studijom - Auris Touring Sports 'Black'.

TOYOTA najavljuje ženevske premijere!

RAV4

Svoju evropsku sajamsku premijeru, RAV4 četvrte generacije je sačuvao za Ženevu. On svoj uspeh gradi na bogatom nasleđu prethodnih modela, ali uz veći naglasak na porodičnu upotrebu. Naravno, bez pravljenja kompromisa po ključne vrednosti ovog modela.

Novi RAV4 nudi jedinstven stil, prefinjenu unutrašnjost premium kvaliteta, veću efikasnost i dodatna poboljšanja pogona na sva četiri točka. Sve radi što većeg užitka u vožnji.

Premijeru RAV-a 4 će propratiti dve dizajnerske studije - RAV4 ‘Premium’ i RAV4 ‘Adventure’.

Toyota Srbija

Poslušajte zvuk modernizovanog Porsche 911

Poslušajte zvuk modernizovanog Porsche 911

Modernizovani Porsche 911 izgibio je svoj atmosferski motor, čije mesto je zauzeo manji turbo motor. Agregat ima šest cilindara, zapreminu od 3 litra i opremljen je sa dva turbopunjača. Da li je izgubio karakter?

IAA Frankfurt 2015 - Jaguar i Land Rover

IAA Frankfurt 2015 - Jaguar i Land Rover

Jaguar Land Rover grupa će u Frankfurtu prikazati nove i uzbudljive modele, a osim toga, javnost će premijerno upoznati i sa najnovijim tehnologijama. Na najvećem štandu do sada, Jaguar Land Rover izlaže čak 19 vozila iz svog portfolija...

IAA Frankfurt 2015 - Infiniti Q30

IAA Frankfurt 2015 - Infiniti Q30

Svetska premijera Infiniti-ja Q30, prvog premijum aktiv kompkatnog modela japanskog proizvođača biće održana na predstojećem Salonu automobila u Frankfurtu...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje