AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Opel VIP Challenge: Ko je najbrži VIP vozač?

Opel VIP Challenge: Ko je najbrži VIP vozač?

Tokom protekla četiri meseca za volanom Astre GTC smenjivali su se naši poznati pevači, voditelji, kuvari i glumci, a gledaoci televizije Pink i ljubitelji Opela svake nedelje u podne imali su specijalnu priliku da se uvere u njihove vozačke veštine...

Opel VIP Challenge: Ko je najbrži VIP vozač?

Nakon izuzetno uzbudljive sezone Opel VIP Challenge-a konačno smo dobili trojicu najbržih finalista, od ukupno četrnaest takmičara - sedam muškaraca i sedam žena.

Neki od takmičara su tajno vežbali i spremali se za nastup u Opel VIP Challenge-u, dok su se drugi prvi put našli za volanom. Bilo je i onih koji su se već posle prvog odvezenog kruga na Adi Huji pretvorili u prave test-vozače, dok su se neki podsetili kako se koristi manuelni menjač, a drugi žrtvovali prvo vreme na tabeli zarad sporije, ali sigurnije vožnje. Međutim, svi takmičari, kao i verni gledaoci su se sjajno zabavili, a Opel Astra GTC se bez problema suočila sa svim izazovima koje su joj na stazi Ada Huja postavili naši VIP vozači.

U veliko finale se na prvom mestu plasirao Petar Gajić ‘’Prvi kuvar Srbije’’ koji je najbrži krug na Adi Huji odvezao za samo 47,00 sekundi. Sa drugog mesta u finale je ušao i Željko Joksimović sa vremenom od 47,25 sekundi, a sa trećim najboljim rezultatom, 48,55 sekundi, u finalu se našao još jedan pevač – Nemanja Stevanović. Saša Kovačević i Stefan Cvijović su ostali na četvrtom i petom mestu, dok je Anabela Bukva ne samo najuspešnija žena, već se nalazi i na šestom mestu u generalnom plasmanu. Iza nje su Sandra Prodanović, Rada Manojlović, Ana Nikolić i Tamara Filipović, koje su takođe jedan krug 800 metara duge staze prešle za vreme manje od minuta, a iza njih su se našli Ivana Panzalović, Saša Pantić i Igor Blažević.

Trojica najbržih finalista u nedelju, 10. februara tačno u podne, sešće još jednom za volan Astre GTC u borbi za trofej i titulu najbržeg VIP vozača. Ljubitelje Opela, dobre vožnje i odlične zabave u nedelju na TV Pink očekuje poslednja epizoda Opel VIP Challenge-a nakon koje će saznati koja poznata ličnost je najbolji VIP vozač.

Opel VIP Challenge: Ko je najbrži VIP vozač?

Opel

Priča o novom Aurisu se nastavlja!

Priča o novom Aurisu se nastavlja!

Na obe lokacije, u ulici Kralja Milana, juče od 12 do 15 časova, i u ulici Milentija Popovića od 16 do 19 časova, Auris će se transformisati, i pokazati da je jednako lep i u drugoj boji, i jednako zabavan u novom, originalnom izdanju!

Poslušajte zvuk modernizovanog Porsche 911

Poslušajte zvuk modernizovanog Porsche 911

Modernizovani Porsche 911 izgibio je svoj atmosferski motor, čije mesto je zauzeo manji turbo motor. Agregat ima šest cilindara, zapreminu od 3 litra i opremljen je sa dva turbopunjača. Da li je izgubio karakter?

IAA Frankfurt 2015 - Jaguar i Land Rover

IAA Frankfurt 2015 - Jaguar i Land Rover

Jaguar Land Rover grupa će u Frankfurtu prikazati nove i uzbudljive modele, a osim toga, javnost će premijerno upoznati i sa najnovijim tehnologijama. Na najvećem štandu do sada, Jaguar Land Rover izlaže čak 19 vozila iz svog portfolija...

IAA Frankfurt 2015 - Infiniti Q30

IAA Frankfurt 2015 - Infiniti Q30

Svetska premijera Infiniti-ja Q30, prvog premijum aktiv kompkatnog modela japanskog proizvođača biće održana na predstojećem Salonu automobila u Frankfurtu...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje