AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Delta Motors: Rasprodaja korišćenih i službenih vozila

Delta Motors: Rasprodaja korišćenih i službenih vozila

Delta Motors u BMW salonu na Čukarici, organizuje Dane otvorenih vrata korišćenih vozila 17.-19.05. Uživanje postavlja visoke standarde. BMW Premium Selection je standard za korišćena vozila. Osim neograničenog uživanja u vožnji, svi koji se odluče za kupovinu vozila iz programa BMW Premium Selection, dobijaju i...

...
+ Sertifikovanu servisnu istoriju
+ Zamenu vozila u roku od 30 dana
+ 12 meseci BMW Premium Selection garanciju
+ BMW Road asistance
+ 360 stepeni tehničke i estetske provere

Za sve koji se odluče za kupovinu tokom Dana otvorenih vrata, 17.-19.05., BMW Financial Services je obezbedio specijalne uslove finansiranja.
Vlasnike prethodnih generacije BMW Serije 3, tokom Dana otvorenih vrata očekuje specijalno iznenađenje ukoliko se odluče da svoj korišćeni automobil menjaju za novi BMW Serije 3.
I ne samo to – svi koji posete BMW salon u ovom periodu, biće u mogućnosti da asesoare iz originalne BMW kolekcije kupe po 10% nižim cenama.

Za više informacija o samoj akciji, svi zainteresovani mogu pozvati 011 353 9900, ili posetiti BMW salon u Radničkoj 8 na Čukarici..

Delta Motors

Poslušajte zvuk modernizovanog Porsche 911

Poslušajte zvuk modernizovanog Porsche 911

Modernizovani Porsche 911 izgibio je svoj atmosferski motor, čije mesto je zauzeo manji turbo motor. Agregat ima šest cilindara, zapreminu od 3 litra i opremljen je sa dva turbopunjača. Da li je izgubio karakter?

IAA Frankfurt 2015 - Jaguar i Land Rover

IAA Frankfurt 2015 - Jaguar i Land Rover

Jaguar Land Rover grupa će u Frankfurtu prikazati nove i uzbudljive modele, a osim toga, javnost će premijerno upoznati i sa najnovijim tehnologijama. Na najvećem štandu do sada, Jaguar Land Rover izlaže čak 19 vozila iz svog portfolija...

IAA Frankfurt 2015 - Infiniti Q30

IAA Frankfurt 2015 - Infiniti Q30

Svetska premijera Infiniti-ja Q30, prvog premijum aktiv kompkatnog modela japanskog proizvođača biće održana na predstojećem Salonu automobila u Frankfurtu...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje