AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Lifestyle: Gillette izabrao “Najpoželjnijeg muškarca u Srbiji“

Lifestyle: Gillette izabrao “Najpoželjnijeg muškarca u Srbiji“

Gillette Mach 3 Sensitive organizovao je finale takmičenja za “Najtraženijeg muškarcac u Srbiji” koje se odigralo u beogradskom klubu BG Promet. Deset takmičara, unapred izabranih od strane posetilaca web strane sportske.net, pokazali su svoje znanje u domenu brijanja, mode, lepih manira, plesanja i zavođenja...

Lifestyle: Gillette izabrao “Najpoželjnijeg muškarca u Srbiji“

Žiri, koga su činile Goca Tržan, Snežana Savić i Marijana Mićić, odlučile su da je Branko Vasiljević iz Zrenjanina dostojan glavne nagrade: puta u Rio za dve osobe i slike na Gillette bilbordu.

 “Odlučio sam da učestvujem na ovom događaju jer znam da  žene vole muškarce koji su samouvereni, koji imaju stila i, pre svega, koji znaju da se brinu o sebi. Zato ja i koristimI Gillette Mach 3 Sensitive, zajedno sa kremom za brijanje i balsamom za posle brijanja od Gillette-a. Jer, iako imam osetljivu kožu, izgledaću bolje ako ona bude glatka i neiritirana.", rekao je Branko Vasiljević, pobednik takmičenja “Najtraženiji muškarac u Srbiji”. 

Takmičenje se sastojalo od tri dela u kojima su takmičari trebali da pokažu svojeznanje u pogledu brijanja, mode, lepih manira, plesanja i zavođenja.

“Mislim da je najvažnije da muškarac bude obrijan i da ima glatku kožu kako bi svako poželeo da ga poljubi! Takođe, “Najpoželjniji muškarac u Srbiji mora da izgleda atraktivno i da odiše samopouzdanjem”, rekla je Goca Tržan, članica žirija. 

Lifestyle: Gillette izabrao “Najpoželjnijeg muškarca u Srbiji“

Gillette Mach 3 Sensitive je brijač specijalno dizajniran od strane  Gillette-a za muškarce sa osetljivom kožom, kao i za tinejdžere koji su tek počeli da se briju. Da bi osigurali brijanje bez iritacije, naši dermatolozi preporučuju korišćenje celog seta proizvoda za negu kože koji uključuje i kremu za brijanje i balsam za posle brijanja.

“Studije sprovedene od strane Gillette-a pokazuju da većina muškaraca ima osetljivu kožu – 3 od 4 muškarca kaže da ima osetljivu kožu koja postaje iritirana nakon brijanja. Gillette Mach 3 Sensitive je specijalno dizajniran za osetljivu kožu i garantuje perfektno i udobno brijanje za sve delove lica", rekao je  Răzvan Resmerița, Brand PR Manager za P&G.

Lifestyle: Gillette izabrao “Najpoželjnijeg muškarca u Srbiji“

Kampanja za “Najpoželjnijeg muškarca u Srbiji” odigrala se u novembru i decembru 2011. godine, i sastojala se iz tri dela: takmičenja na internetu gde su takmičari sakupljli glasove i događaja na kome se odigralo finale takmičenja. Takmičari su trebali da posete Gillette Mach 3 Sensitive stranicu na sajtu  sportske.net, da postave svoju fotografiju i dobiju što je moguće više glasova. 10 takmičara sa najviše glasova ušlo je u finale i takmičilo se za titulu “Najpoželjnijeg muškarca u Srbiji”, kao i za glavnu nagradu – put u Rio de Ženeiro za dve osobe.

Gillette

Priča o novom Aurisu se nastavlja!

Priča o novom Aurisu se nastavlja!

Na obe lokacije, u ulici Kralja Milana, juče od 12 do 15 časova, i u ulici Milentija Popovića od 16 do 19 časova, Auris će se transformisati, i pokazati da je jednako lep i u drugoj boji, i jednako zabavan u novom, originalnom izdanju!

Poslušajte zvuk modernizovanog Porsche 911

Poslušajte zvuk modernizovanog Porsche 911

Modernizovani Porsche 911 izgibio je svoj atmosferski motor, čije mesto je zauzeo manji turbo motor. Agregat ima šest cilindara, zapreminu od 3 litra i opremljen je sa dva turbopunjača. Da li je izgubio karakter?

IAA Frankfurt 2015 - Jaguar i Land Rover

IAA Frankfurt 2015 - Jaguar i Land Rover

Jaguar Land Rover grupa će u Frankfurtu prikazati nove i uzbudljive modele, a osim toga, javnost će premijerno upoznati i sa najnovijim tehnologijama. Na najvećem štandu do sada, Jaguar Land Rover izlaže čak 19 vozila iz svog portfolija...

IAA Frankfurt 2015 - Infiniti Q30

IAA Frankfurt 2015 - Infiniti Q30

Svetska premijera Infiniti-ja Q30, prvog premijum aktiv kompkatnog modela japanskog proizvođača biće održana na predstojećem Salonu automobila u Frankfurtu...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje