AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

16. Porše teniski turnir poznatih ličnosti Srbije – prvog vikenda oktobra u Beogradu

16. Porše teniski turnir poznatih ličnosti Srbije – prvog vikenda oktobra u Beogradu

Najbolji teniseri među poznatim ličnostima Srbije ponovo će igrati za humanost na tradicionalnom 16. Porše teniskom turniru poznatih! 

16. Porše teniski turnir poznatih ličnosti Srbije – prvog vikenda oktobra u Beogradu

Ova jedinstvena humanitarna i sportsko-zabavna manifestacija biće održana u TC „Novak“ za vikend 30. septembra i 1.oktobra, i okupiće veliki broj poznatih ličnosti - koji redovno i na zapaženom rekreativnom nivou igraju tenis!

 

Nešto brojnijim muškim učesnicima će se istovremeno pridružiti i lepši pol na „Atlas turniru za dame“, dok će Motorola posebno nagraditi igrača i igračicu koji su najviše napredovali od prošlog turnira. Program turnira za 2017. će zvanično otvoriti premijera teniskog filma „Borg protiv Mekenroa“ u bioskopu Cinepleks Ušće u sredu 27. septembra.

16. Porše teniski turnir poznatih ličnosti Srbije – prvog vikenda oktobra u Beogradu

Mečevi oba dana programa biće igrani od 10h do 17 časova, a humanitarni fond turnira će po prvi put biti uručen udruženju „Uvek za decu“ onkološke klinike u Beogradu.


Trofeje pobednicima će uručuti Bojana Jovanovski i Bogdan Obradović.


„Ponosan sam, u ime svih učesnika i učesnica, što ćemo se i ove godine udružiti kroz tenis i pokazati da se najvažnije vrednosti sporta mogu delotvorno posvetiti višim humanim ciljevima. Uspesi koje ovaj turnir postiže iz godine u godinu su za svako poštovanje, i pozivamo publiku da nam se pridruži kod Novaka u sportu, zabavi i humanosti!“ rekao je Savo Milošević – naš veliki sportski as, podpredsednik FSS i redovni učesnik Turnira.

Osim predstavnika Grada Beograda – Gradonačelnika Siniše Malog i Predsednika Skupštine Grada Nikole Nikodijevića – koji je i ovoga puta zvanično podržao njegov program i ciljeve – rekete na terenima Teniskog Centra „Novak“ će ukrstiti i Haris Džinović, Savo Milošević, Dražen Dalipagić, Milan Kalinić, Milan Vasić, Kiki Lesendrić, Niggor, Adriana Čortan, Andrej Kulundžić, Dušan Borković, Mili, Jellena, Srećko Jarić, Marko Đurovski, Aleksandar Gajšek, Slobodan Trkulja, Marko Vidojković, Irena Mišović, Nenad Marjanović, , Joca Stefanović, Miša Obradović, Sale Jovanović, Nemanja Stevanović, Filip Miletić, Ivan Gavrilović, Peđa D Boy, Ilija Belošević, Mirko Luković, Žarko Lazetić, Nikola Kuljača, Goga Grubješić, Nenad Jestrović, Igor Miklja, Darko Udovičić, Vuk Veličković, Miki Panjković, Petrući i mnogi drugi.

Ulaz za sve posetioce je slobodan!


Za više informacija, posetite zvaničnu Fejsbuk stranicu Turnira www.facebook.com ili Tenis Poznatih Viber Javni čet.


Dođite da zajedno podržimo naše poznate tenisere u humanosti!


PR

I Škoda Enyaq je postala sportska - verzija RS je tu

I Škoda Enyaq je postala sportska - verzija RS je tu

Škoda Auto proširuje svoju RS porodicu još jednim potpuno električnim modelom – Enyaq RS iV. Baš kao i Enyaq Coupe RS iV, češki proizvođač automobila odlučio se za dva motora sa ukupnom snagom sistema od 220 kW* i pogonom na sva četiri točka za vrhunsku verziju SUV modela...

Kijin tržišni udeo u Evropi već 5,1%

Kijin tržišni udeo u Evropi već 5,1%

Brojke koje je objavilo Evropsko udruženje proizvođača automobila (ACEA) potvrđuju da se  Kijin tržišni udeo u Evropi (Kia ovde svrstava zemlje članice EU, EFTA i Ujedinjeno kraljevstvo) u prvih devet meseci 2022. godine povećao na 5,1%...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje