AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Euro Sumar: Suzuki Vitara odmah po uplati

Euro Sumar: Suzuki Vitara odmah po uplati

Ono što mnogi evropski uvoznici i prodavci Suzukijevih vozila nisu uspeli da obezbede, ostvario je ovdašnji uvoznik, beogradska kompanija Euro Sumar: nakon dužeg vremena apsolutni evropski hit – Suzuki Vitara, u Srbiji se može voziti odmah po okončanju finansijskih formalnosti.

I dok mnogi kupci u Evropi čekaju na ovaj automobil, kod nas već sada može da se bira motor, boja, pogon i paket opreme Suzuki Vitare.


Na lageru se trenutno nalaze Vitare 1.6 Comfort 2WD 5MT (120 KS) u Atlantis Turquoise i Cool White Pearl boji, koje se nude po ceni od 13.740 evra sa PDV-om (u dinarskoj protivvrednosti). Ovaj model sa istim motorom, takođe s pogonom na prednje točkove, i Elegance paketom opreme u So Color verziji (Cosmic Black/White i Horizon Orange/White) košta 16.840 evra, a sa srednjim paketom Premium u Cosmic Black Metalik boji i pogonom na svim točkovima 17.040 evra.


Za verziju 1.6 Premium 4WD 5MT So Color (Gray/Black) potrebno je 17.440 evra sa PDV-om. Vitara 1.6 Elegance 4WD 5MT u Superior White boji košta 17.990, a Cool White Pearl Metalik 18.440 evra. U ponudi je i Vitara S opremljena motorom od 1.4 litra sa 140 KS i šestostepenim menjačem, koja, sa pogonom na prednje točkove. u So Color (Horizon Orange/Black) boji košta 17.849, dok isti automobil sa pogonom na sve točkove u Cosmic Black boji ima cenu od 19.549 evra sa PDV-om.


Nisu samo Vitare spremne za isporuku odmah: na lageru Euro Sumara trenutno se nalazi i S-CROSS 1.4 Premium 2WD 6MT u Burning Red boji, koji se može kupiti za 16.650, dok ovaj model opremljen istim motorom, pogonom na svim točkovima u Superior White boji košta 18.300 evra sa PDV-om. Za ljubitelje dizela tu je i S-CROSS 1.6D Premium 4WD 6MT Cosmic Black Metalik boje, čija je cena 21.750 evra sa PDV-om.


PR

Predstavljen koncept Toyota bZ Compact SUV

Predstavljen koncept Toyota bZ Compact SUV

Novi Toyotin bZ Compact SUV svoju svetsku premijeru ima na Salonu automobila u Los Anđelesu. Toyota tako daje nagoveštaj kakva bi mogla da bude budućnost koju donosi koncept bZ u verziji kompaktnog SUV-a, proširujući viziju kompanije pod okriljem brenda „bZ“ (Beyond Zero – Preko nulte granice)...

Škoda Auto: Prekretnice u proizvodnji automobila i komponenti

Škoda Auto: Prekretnice u proizvodnji automobila i komponenti

ŠKODA AUTO je od početka meseca proslavila tri proizvodne prekretnice: 750.000-ti KODIAQ sišao je s proizvodne trake u Kvasinyju, dok je proizvođač automobila takođe proizveo četiri miliona EA211 motora i 15 miliona menjača poslednje generacije. Obe komponente ugrađuju se i u vozila drugih brendova Volkswagen grupe...

Škoda Enyaq Coupe RS iV osvojio Zlatni volan 2022

Škoda Enyaq Coupe RS iV osvojio Zlatni volan 2022

Škoda Enyaq Coupe RS iV osvojio je prestižnu nagradu Zlatni volan 2022. Čitaoci nemačkog automobilskog časopisa „Auto Bild“ i „Bild am Sonntag“ kvalifikovali su Enyaq Coupe RS iV u prva tri u kategoriji „SUV modela srednje veličine“ pre nego što je grupa stručnjaka testirala model na Lausitzringu...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje