AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Yandex.Taxi je postao Yandex Go

Yandex.Taxi je postao Yandex Go

Korisnička aplikacija Yandex.Taxi je promenila naziv i koncept, sada je to Yandex Go. U Srbiji je u aplikaciji trenutno dostupno samo naručivanje taksi vozila...

U drugim zemljama se tome mogu dodati momentalno slanje stvari, ekspresna dostava jela iz restorana i namirnica iz prodavnica, red vožnje javnog prevoza „uživo“, deljenje automobila i vožnje sa ličnim vozačem.


Go će zameniti aplikaciju Yandex.Taxi. Zajedno sa nazivom će se promeniti i Yandex Go interfejs, ali će biti održan kontinuitet sa Yandex.Taxi stilom.


Pošto je u jednoj aplikaciji objedinio mogućnosti različitih servisa, Yandex Go će koristiti sve njihove ključne tehnologije. Vozači koji izvršavaju narudžbine servisa će imati manje „praznog hoda“ i neće stajati dok čekaju narudžbine.


„Yandex Go omogućava ljudima da reše svaki problem vezan za kretanje po gradu brzo i na vreme. Taksi dolazi za manje od 5 minuta, a dostava stvari ili dokumenata u proseku traje 20 minuta. Zahvaljujući tehnologijama i platformama unutar Yandex ekosistema, svakodnevne aktivnosti činimo tako jednostavnim da ih ljudi mogu obavljati u hodu i paralelno sa drugim aktivnostima“, kaže Daniil Šulejko, generalni direktor grupe kompanije „Yandex.Taxi“.


Korisnici aplikacije Yandex.Taxi treba da je ažuriraju na poslednju verziju da bi prešli na Yandex Go. Novim korisnicima je servis Yandex Go već dostupan za preuzimanje na Google Play i AppStore.


Yandex.Taxi je počeo sa radom u Beogradu juna 2018. godine.


PR

Opel Sajamska Akcija 2024

Opel Sajamska Akcija 2024

U susret ovogodišnjem Sajmu Automobila u Beogradu, Opel je za sve svoje kupce u Srbiji do kraja marta obezbedio posebne akcijske popuste od 10% za celokupnu gamu, uz 4 godine garancije (ili 100.000 pređenih kilometara)...

Sajam automobila u Beogradu ima dugu tradiciju

Sajam automobila u Beogradu ima dugu tradiciju

Jedinstvena sajamska manifestacija i najznačajniji godišnji događaj u sektoru auto i moto industrije u jugoistočnoj Evropi, Bg car show i Motopassion,  biće održana na Beogradskom sajmu u tradicionalnom prolećnom terminu – od 21. do 27. marta 2024. godine...

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje