AutoMAGAZIN - Vesti

www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Novi BMW M3 (2021) stiže i kao karavan! Prvi put u istoriji (FOTO)

Novi BMW M3 (2021) stiže i kao karavan! Prvi put u istoriji (FOTO)

Novi BMW M4 Coupe i BMW M3 Sedan imaće zajedničku premijeru u septembru tekuće godine. Nije tajna da će uslediti BMW M4 Cabrio nove generacije, a uskoro ćemo moći da vidimo i prototip novog karavana visokih performansi...

U Garchingu, nedaleko od Minhena, gde se nalazi sedište BMW M GmbH, rade na ostvarenju još jednog sna: prvi put u istoriji BMW M GmbH, ponudu modela će proširiti karavan BMW M3 Touring. Prepoznatljiva dinamika u vožnji, u kombinaciji sa povećanim prostorom za prtljag putnika, do sada je bila rezervisana samo za model BMW M5. U drugoj generaciji iz 1992. godine i u četvrtoj iz 2007. godine, ova limuzina visokih performansi više srednje klase, dobila je svoju karavansku verziju Touring. 

Prvi BMW M3 Touring još uvek se nalazi u početnoj fazi razvoja, koji uključuje i dvogodišnji period testiranja. Jedno je sigurno - ono što će važiti za druge modele iz M divizije, to će se odnositi i na karavanski BMW M3. Redni šestocilindarski motor ispod haube je nešto što je gotovo isvesno.


Automagazin.rs

Bettina Fetzer ispred Mercedes-Benz S-Klasa 2021
Slika nedelje