AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Renault vozila uz dodatne 4 zimske gume

Renault vozila uz dodatne 4 zimske gume

Po Zakonu o bezbednosti saobraćaja je od prvog novembra je za sve učesnike u saobraćaju obavezno posedovanje  4 zimska pneumatika na automobilu (ako se na kolovozu nalazi sneg, led ili poledica). Ali to ne treba da brine Renault kupce...

... jer za sve koji se odluče za kupovinu bilo kog putničkog vozila ove marke, tokom novembra meseca, pripremljena je specijalna pogodnost u vidu dodatnog kompleta zimskih guma.

Iz bogate Renault ponude izdvojili bi Novi Renault Clio koji se u Srbiji zvanično prodaje od septembra 2019. i sada se može naći u svim našim prodajnim salonima. Novi Clio pete generacije u verziji Life SCe 75 startuje sa cenom od 11990 eur. 

Pored nove generacije legendarnog modela, u ponudi imamo i Clio četvrte generacije pod nazivom Clio Generation koji sa benzinskim motoro TCe 75 i bogatom opremom koja pored ostalog podrazumeva klima uredjaj, aluminijumske felne, led dnevna svetla i multimedijalni sistem Medianav, može se kupiti po ceni od  10490 €.

U mesecu novembru pored redovnih popusta i benefita zimskih guma, kupci mogu da računaju i na dodatne popuste za određeni broj vozila sa lagera, a popusti se kreću od 200€ do 500€ u zavisnosti od modela.  Kompletnu Renault ponudu možete proveriti kod svog najbližeg Distributera.

PR

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje