AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Odvezite novi Range Rover Evoque na QMax vikend

Odvezite novi Range Rover Evoque na QMax vikend

Petrol Srbija, British Motors i novi hotel Fruške Terme u jesen ulaze sa velikim nagradnim konkursom!

Kompanije Petrol i British Motors u saradnji sa novim hotelom Fruške terme objavile su nagradni konkurs „ Osvojite Qmax Vikend“.  Učesnici nagradnog konkursa imaju priliku da osvoje 6 jedinstvenih QMax vikenda za dve osobe koji obuhvata dva dana korišćenja novog Range Rover Evoque-a, pun rezervoar premium Petrol QMax goriva i smeštaj u prvim termama Srbije – hotelu Fruške Terme.

Za učešće na nagradnom konkursu, učesnici moraju na svoj lični Instagram nalog da postave fotografiju sa najbliže Petrol benzinske stanice sa kreativnim odgovorom na pitanje ‘Zašto baš ti treba da osvojiš QMax vikend’ uz navođenje hashtag-a #QMaxVikend.  Potrebno je da profili korisnika budu podešeni na ‘public’ kako bi organizatori mogli da registruju učešće. U periodu od 16.09. do 27.10. u svakoj od šest nedelja, stručni žiri će izabrati najkreativniji i najoriginalniji post sa odgovorom na nagradno pitanje, koji će biti nagrađen „QMax Vikendom“ za dve osobe. 

Šestoro drugoplasiranih u nagradnom konkursu osvajaju vaučer sa 30 litara goriva, a za šestoro trećeplasiranih  organizatori su spremili Petrol Care Pack koji obuhvata 10 litara goriva, Vitrex tečnost za stakla i Kafu na putu.

Organizatori će jednom nedeljno na društvenim mrežama Petrol Srbija objavljivati dobitnike nagrada.  Sve objave podeliće i British Motors na svojim kanalima.

Svi učesnici moraju biti državljani Srbije, stariji od 21 godine sa važećom vozačkom dozvolom B kategorije. Nagradni konkurs se organizuje na teritoriji Republike Srbije. Za više informacija pratite Petrol Srbija Instagram profil ili posetite Petrol Srbija internet stranicu na linku www.petrol.co.rs

PR

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje