AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Partnerstvo u kvalitetu! Land Rover preporučuje goriva Petrol QMax

Partnerstvo u kvalitetu! Land Rover preporučuje goriva Petrol QMax

U svetlu klimatskih promena i neophodnosti da se zaštita životne sredine podigne na lestvici globalno gorućih tema, poslednjih godina sve aktuelnija je tema štetnosti izduvnih emisija automobila...

Shodno tome, naftna industrija se trudi da prozvede što kvalitetnije gorivo kao i da obezbedi što manju potrošnju.

Od početka juna u mrežama pumpi Petrol u Srbiji na snazi je kampanja „Land Rover preporučuje gorivo Qmax“. Najnovija generacija višenamenskih aditiva, koji se koriste u Q Max gorivima, nudi veću efikasnost i zaštitu motora, uz istovremeno poboljšanje ekonomičnosti, nižu potrošnju i znatno nižu emisiju štetnih materija u okolinu.  Primera radi, gorivo Q Max omogućava do 4% manju potrošnju, daje više snage, do 55% manje taloga i manje štetnih emisija.

Povodom sklapanja strateškog partnerstva dve kompanije u kojoj Land Rover preporučuje Q Max gorivo na tržištu Srbije, direktor prodaje British Motors, Stanko Čučković, izjavio je: "Zastupajući premium brend kakav je Land Rover-a, kompanija British Motors strogo vodi računa o iskustvu vožnje svih kupaca. Uzimajući u obzir kvalitet goriva, performanse, ali i pouzdanost Petrola kao partnera, veliko nam je zadovoljstvo da u ime brenda Land Rover na našem tržištu preporučimo Petrol QMax." 

Uroš Bider, generalni direktor kompanije Petrol Srbija, tim povodom je izjavio:
"Preporuka brenda poput Land Rover-a, kao i British Motors-a, predstavlja dodatnu potvrdu kvaliteta i napora koje smo kao kompanija uložili u razvoj naših proizvoda, sa ciljem da našim vozačima omogućimo jedinstven kvalitet goriva na našem tržištu!"

Ovo partnerstvo je rezultat nastojanja obe kompanije da svojim korisnicima ponude najbolji kvalitet proizvoda. 

PR

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje