AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Toyota na Sajmu automobila u Novom Sadu

Toyota na Sajmu automobila u Novom Sadu

Toyota je na Sajmu automobila u Novom Sadu, koja se od 25. do 29. oktobra održava u halama Novosadskog sajma, predstavila najsvežiju ponudu Toyota modela na tržištu...

Posetioci Toyota štanda imaju priliku da se upoznaju sa novim modelom Toyota C-HR, koji je lansiran početkom godine. Toyota C-HR je potpuno nov model u Toyotinoj gami, koji predstavlja radikalan i moderan dizajn i postavlja nove standarde za modele u C-krosover segmentu. C-HR je jedan od modela sa hibridnim pogonom, po kojem je Toyota ne samo pionir, već i svetski lider u ponudi serijski proizvedenih automobila te vrste.


Toyota ove godine proslavlja i važan jubilej, 20 godina hibridne tehnologije.


Na štandu će biti izložena i dva primerka novog Toyota Yarisa, najprodavanijeg Toyota modela na tržištu Srbije.


Predstavljanjem najnovije generacije automobila Corolla, Toyota u Srbiji se nastavlja obeležavanje izuzetnog jubileja - 50 godina od pojave prvog Toyotinog automobila s tim imenom. U proteklih pola veka u 150 država širom sveta je prodato više od 44 miliona Toyota Corolla, što je čini najprodavanijim modelom svih vremena.
Toyota Corolla je predstavljena u specijalnom izdanju „50th Anniversary“ koje je raspoloživo u ograničenoj količini.


Direktor kompanije TAGO Car, gospođa Sanja Blečić, tim povodom je izjavila: „ Zvezda ovogodišnjeg novosadskog Sajma automobila bez sumnje je novi Toyotin model CHR, koji posetioci mogu da vide u dve varijante – benzinski i hibridni model. Pored ovog modela, izložili smo kompetnu gamu putničkih vozila, kao i kompletan komercijalni program koji je postavljen ispred Master hale Novosadskog sajma.“  Sanja Blečić napominje da će Novosađane posebno privući i nova Corolla, koja ove godine proslavlja svoj 50 rođendan.


PR

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje