AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Dobrodošli u “X-Ville”: Na Salonu u Frankfurtu Opel predstavlja mali grad

Dobrodošli u “X-Ville”: Na Salonu u Frankfurtu Opel predstavlja mali grad

Na ovogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu (od 14. do 24. septembra), Opel predstavlja nekoliko premijernih modela – od modela Grandland X, Insignia Gsi i Insignia Country Tourer, do komercijalnog modela Vivaro Tourer i njegove putničke verzije Vivaro Life.

Dobrodošli u “X-Ville”: Na Salonu u Frankfurtu Opel predstavlja mali grad

Pored promocije novih modela, Opelov “X-Ville” štand D09 u hali 8.0 je jednako originalan. U formi malog grada, Opel štand je posebno iskustvo za posetioce, sa “X-Corner” zidom za slobodno penjanje, a tu je i Insignia Exclusive Studio, kao i puno drugih inovacija. U skladu sa Opel motom “budućnost pripada svima” i štand je fokusiran na same posetioce.


Poseban događaj je #OpelSocialNight (Opelova noć druženja) tokom koje će pet influensera sa društvenih mreža fotografisati Opelove premijere u potpuno drugačijem svetlu. Opel je takođe partner takmičenja “Deutschlands beste Autofahrer” (Najbolji vozač Nemačke), a obezbediće flotu automobila u kojima će takmičari prikazati svoje vozačke kvalitete. Prva nagrada za oba pobednika (nju i njega) je novi Opel Grandland X.


“Naše svetske premijere, a pre svih lepo stilizovani, ali i praktični Grandland X SUV, Gsi i Country Tourer verzije modela Insignia, će oduševiti posetioce Salona automobila u Frankfurtu” rekla je šef Opel marketinga, Tina Müller. “Na Opelovom X-Ville štandu ima toliko toga da se otkrije, a ima i tako puno novih modela. Dođite i razgledajte naš mali grad, upijajte atmosferu i podelite vaše utiske na društvenim mrežam. Radujemo se vašem dolasku i želimo vam dobrodošlicu.”

Dobrodošli u “X-Ville”: Na Salonu u Frankfurtu Opel predstavlja mali grad

Opel X-Ville: avantura, informacije, suveniri i još mnogo toga


Opel X-Ville štand izgrađen oko novog modela Grandland X SUV je živopisan poput pravog gradića. Na svojih 3.300 kvadratnih metara štand poziva posetioce da naprave potpuno drugačiju vrstu urbanog doživljaja. Glavne zvezde su svakako Opel X modeli. U “Accessory Studio” delu štanda Opel promoteri će prikzati posetiocima kako mogu da personalizuju svoje X modele, između ostalog i ugradnjom opreme za bavljenje sportom. Posetioci sa nešto više avanturističkog duha mogu da se, potpuno bezbedno uz nadzor instruktora, oprobaju na šest metara visokom zidu za slobodno penjanje u X-Corner delu Opel štanda. Ljubitelji surfinga će se opredeliti za jednu veoma interesantnu igru. Sve što treba je da pronađu surf nalepnice na Opel štandu, a nagrada za one koji pronađu ukupno sedam stikera, je mesec dana korišćenja putničke verzije modela Vivaro, uključujući i dasku za surf.


Kako bi bilo obeleženo lansiranje Opel Exclusive programa individualizacije, u okvisu X-Ville štanda je postavljen i “Exclusive Studio”. Tu posetioci mogu da se uvere kako nova Insignia može da bude lakirana bilo kojom bojom koju kupac poželi, a izbor je neograničen pa izbor boje može da se podudari sa bojom očiju drage osobe. U Opel-Shop-u je moguće kupiti i suvenire poput modela automobila, kao i brendirane jakne. Glad je moguće utoliti, ili se samo zasladiti, velikim brojem najrazličitijih kolača u delu štanda simbolično nazvanom Cookie-Station. Tokom obilaska posetioci mogu da dopunjuju mobilne uređaje, kao i da uživo sa prijateljima dele svoje impresije putem društvenih mreža. Opel sve svoje inovacije čini dostupne svima, ne samo u svojim automobilima, već i na X-Ville štandu, gde su posetioci potpuno povezani sa spoljnim svetom.

Dobrodošli u “X-Ville”: Na Salonu u Frankfurtu Opel predstavlja mali grad

#OpelSocialNight: uzbudljive fotogrfije i Grandland X kao glavna nagrada


Najvažnija od svih aktivnosti na štandu Opela, tokom Salona automobila u Frankfurtu, biće #OpelSocialNight, neobično takmičenje u kojem će najuticajniji evropski influenseri sa društvenih mreža praviti kreativne fotografije, video klipove i animirane gifove. Pet finalista će imati priliku da između 7:00 poslepodne i ponoći 14. septembra načine neobične fotografije Opel automobila. Oni će potom tokom narednih dana trajanja sajma svakog dana na svoje kanale na društvenim mrežama postavljati po jednu fotografiju ili video, a rezultati će biti objavljeni na posebnom Opelovom social night mikrosajtu. Posetioci mogu da glasaju za svoje favorite, a najuspešniji će dobiti vrednu nagradu – potpuno novi Opel Grandland X, jednu od zvezda Salona automobila u Frankfurtu. Svi zainteresovani infuenseri mogu da se prijave na mail socialnight@opel.com do 03. septembra.

Dobrodošli u “X-Ville”: Na Salonu u Frankfurtu Opel predstavlja mali grad

Takmičenje Najbolji vozač Nemačke: iz runde u rundu za opravljačem Opela


Dopuna svih nabrojanih aktivnosti na X-Ville štandu je i partnerstvo Opela i “Deutschlands beste Autofahrer” (Najbolji vozač Nemačke). Nagrada za pobednika takmičenja je Opel Crossland X, ali pre toga učesnici moraju da demonstriraju svoje vozačko umeće tokom trajanja salona. Opel u tu svrhu obezbeđuje flotu automobila, od modela Corsa, Astra i Crossland X, pa do najprestižnijeg modela Insignia. Učesnii moraju da kompletirraju najrazličitije manevre uz minimum grešaka i u najkraćem mogućem roku. Ovi, ali i teorijski testovi moraju biti uspešno privedeni kraju, pre nego što učesnici mogu da pređu na sledeću rundu takmičenja “Najbolji vozač Nemačke”.


X-Ville će biti otvoren u utorak, 12. septembra kada prvi čovek Opela Michael Lohscheller predstavi potpuno nove Opel modele tokom novinarske prezentacije koja će biti održana od 9:10 do 9:25 pre podne.


Još pre početka sajma vredi posetiti Facebook i Twitter, pošto Opel poklanja deset puta po dve ulaznice. Karte su sakrivene u virtuelnom enterijeru modela Opel Grandland X. Učesnici koji pronađu sve karte, dobijaju dve ulaznice i osvajaju mogućnost da i sami upoznaju Opel X-Ville štand.


PR

Slavna Mazda Red

Slavna Mazda Red

Mazda Motor Corporation je uspešno primenila sopstvenu tehnologiju bojenja Takuminuri[i] i razvila posebnu boju Artisan Red Premium...

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje