AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Automobili i moda 17. marta u Nissan-LF Auto Centru

Automobili i moda 17. marta u Nissan-LF Auto Centru

Prodavac i serviser Nissan automobila i magazin Grazia pozivaju na predpremijeru sajamskih eksponata sa posebnim cenama i izložbu modnih stilova za sezonu proleće-leto

U nesvakidašnjem ambijentu – u prodajno-izložbenom salonu na Novosadskom putu, Nissan-LF Auto Centar i magazin Grazia 17. marta organizuju izuzetan spoj automobilizma i mode, događaj koji će pružiti posebno zadovoljstvo pre svega damama, ali i ostalim posetiocima ovog Fashion&Cars okupljanja. Organizatori su uvereni da će to biti novo, prijatno iskustvo, inspirisano specijalnom ponudom Nissan automobila i usluga i Grazia modnim stilovima.


Nissan-LF Auto Centar ovim nastavlja promociju ''20 godina NISSAN iskustva'', pa će, samo tog dana, potencijalnim kupcima omogućiti da se predpremijerno upoznaju sa nekim od eksponata na predstojećem 53. Međunarodnom sajmu automobila, ali i da ih kupe, naravno, po sajamskim cenama. Pripremljeni su i posebni uslovi finansiranja sa niskim kamatnim stopama i manjim troškovima obrade zahteva.
Budući da LF Auto Centar u 2017. slavi 20 godina NISSAN iskustva, uporedo sa Nissan finansiranjem, potencijalni kupci će imati mogućnost da koriste i posebno pripremljen paket finansiranja ove auto kuće.

Pogodnosti su pripremljene i za one koji bi da opreme svoj automobil ili nabave novi deo, pa će tog dana to moći da učine po cenama koje su, u znaku jubileja, za 20 % niže od redovnih. Posebne povlastice će imati i oni koji se ovog dana odluče za servisiranje svog Nissana.


Kako je rastući svetski trend u spajanju vozila i mode, ovaj događaj će upotpuniti Grazia izložba modnih stilova za sezonu proleće-leto 2017, fotografije, lagani DJ muzički program i, naravno, nezaobilazni koktel.


PR

 

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje