AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Renault je dodatno osvežio svoju gamu počеtkom prodaje

Renault je dodatno osvežio svoju gamu počеtkom prodaje

Renault Nissan Srbija je krajem prošlog meseca počela sa prodajom na našem tržištu Novog Renault Megane-a u verziji karavana i restilizovanog Renault Clia četvrte generacije i na taj način dopunila svoju i do sada već bogatu paletu modela...

Osveženi Renault Clio startuje sa cenom od 9990 € za verziju Life Pack cool, ali bismo za kupce izdvojili posebnu seriju Clio Limited, koji u verziji sa benzinskim motorom 1.2 16v dolazi sa cenom od 11.250 €. Ova verzija u svojoj serijskoj opremi sadrži multimedijalni uređaj sa navigacijom – Media Nav, aluminijumske felne prečnika 16“, svetla za maglu, i brojne elemente personalizacije.

Iz velike porodice Renault Megana izdvojili bi Megane Life 1.6 Sce koji se može se kupiti po ceni od 12990 € u hečbek verziji, odnosno 13990 € u verziji karavana.

Za kupce koji se odluče da finansiraju svoje vozilo putem ponude „Renault finansiranja“ pripremljeni su beskamatni krediti i lizing za period do 5 godina, po sistemu: iznos finansiranja do 10.000 € na 3 godine, 6.000 € na 4 godine i 3.000 € na 5 godina

Za kupce koji se odluče na finansiranje u dinarima pripremili smo dinarski kredit sa fiksnom mesečnom ratom i izuzetno atraktivnom kamatnom stopom od 4,99%. Pored fiksne mesečne rate u dinarima, posebnu pogodnost ovog kredita predstavlja I mogućnost finansiranja sa učešćem od samo 10%.


Ponuda „Renault finansiranje“ može se primeniti na sve modele iz Renault ponude.


PR

 

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje