AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Ostavlja budućnost iza sebe. Novi Audi A3.

Ostavlja budućnost iza sebe. Novi Audi A3.

Audi je sa modelom Audi A3, prvi uveo premijum u kompaktnu klasu davne 1996. godine. Jedinstvena kompaktna spoljašnjost i enterijer obezbedili su mu vodeću poziciju od njegovog prvog lansiranja...

Ostavlja budućnost iza sebe. Novi Audi A3.

Sportski izgled i karakteristike visokog kvaliteta posebno su postavljale standarde među konkurencijom. Naročito je prodaja modela Audi A3 Sedan nadmašila očekivanja i doprinela u velikoj meri ovom uspehu.


Sada je nova generacija A3 simbol za iznenađujuće performanse, izraz sopstvene ličnosti i impulsivnost. Novi A3 predstavlja tehnološki napredak i vrhunsku zabavu svakom vozaču.


Napredan i sportski dizajn se ogledaju u horizontalnim linijama koje ističu širinu vozila, farovima oštrih linija, znatno niže postavljenom centralnom maskom hladnjaka koja je sada ujedno oštrijeg i šireg oblika. Iznenadiće kupce inteligentnom tehnologijom na neočekivani način jer on je pametan, nekonvencionalan i samouveren. Audi A3 je autentičan,dinamičan i prilagodljiv.

Ostavlja budućnost iza sebe. Novi Audi A3.

Otkrijte sva lica napretka novog Audi A3:


- Audi Matrix LED glavna svetla, dostupna kao dodatna opema, obezbeđuju homogeno osvetljavanje puta. Pojedine diode se zavisno od situacije uključuju ili isključuju i tako u svakom trenutku garantuju precizno osvetljenje. LED diode se osim toga mogu prigušivati u 64 nivoa. Saobraćajni znaci se ciljano osvetljavaju smanjenim intenzitetom svetla da ne zaslepe vozače koji idu u susret.

- Velik broj sistema podrške za vozača podiže kriterijum u kompaktnoj klasi. Podrška za nadzor bočnog saobraćaja odpozadi, koja upozorava na mogući rizik od sudara prilikom izlaska sa parking mesta. Podrška kod saobraćajnog zastoja, koja radi u kombinaciji sa sistemom Audi adaptivnim tempomatom sa funkcijom Stop&Go, takođe predstavlja novitet u ponudi modela A3.

- Audi digitalizovana instrument tabla (virtual cockpit) uvek u vidnom polju vozača pokazuje sve relevantne informacije. Na 12,3" ekranu moguće je odabrati različite moduse prikaza.

- Audi smartphone interface omogućava povezivanje pametnih telefona sa vozilom (IoS i Android).

- Svi motori oduševljavaju agilnošću i visokom efikasnošću. U ponudi su novi benzinski motori sa turbopunjačem, 1,0 TFSI od 116 KS i 1,4 TFSI od 150 KS. U ponudi ostaju efikasni dizel motori 1,6TDI od 110KS kao i 2,0TDI od 150KS i 184KS.

Ostavlja budućnost iza sebe. Novi Audi A3.

Na tržištu Srbije počela je prodaja ovog modela. Najveće interesovanje na našem tržištu je za modele Audi A3 Sportback i Sedan ali i ostali modeli A3 imaju svoj karakter:

Audi A3 sa 3 vrata - Atletski izgled
Audi A3 Cabriolet - Sinonim za emocije
Audi A3 e-tron - Iznenađujuće performanse
Audi A3 Sportback - Dizajn i funkcionalnost
Audi A3 Sedan - Moderan stil života

Dodatne informacije možete naći na www.audi.rs ili posetiti najbližeg ovlašćenog Audi dilera.


PR

 

Kia EV9 je Svetski auto godine 2024. po izboru žena

Kia EV9 je Svetski auto godine 2024. po izboru žena

Kia EV9 je od strane uglednog žirija u izboru Women's Worldwide Car of the Year (WWCOTY) proglašen za "najbolji automobil na svetu za 2024. godinu". Proglašenje pobednika, objavljeno 8. marta, odvilo se upravo na međunarodni Dan žena...

Peugeot - Mesec sajamskih ponuda!

Peugeot - Mesec sajamskih ponuda!

Posebna Sajamska ponuda za PEUGEOT vozila sa lagera trajaće do 31. marta u svim prodajnim salonima, kao i na našem štandu u Hali 1 Beogradskog Sajma i obuhvata najpopularnije hečbek i SUV modele po akcijskim cenama i sa specijalnim uslovima garancije...

Opel Sajamska Akcija 2024

Opel Sajamska Akcija 2024

U susret ovogodišnjem Sajmu Automobila u Beogradu, Opel je za sve svoje kupce u Srbiji do kraja marta obezbedio posebne akcijske popuste od 10% za celokupnu gamu, uz 4 godine garancije (ili 100.000 pređenih kilometara)...

Sajam automobila u Beogradu ima dugu tradiciju

Sajam automobila u Beogradu ima dugu tradiciju

Jedinstvena sajamska manifestacija i najznačajniji godišnji događaj u sektoru auto i moto industrije u jugoistočnoj Evropi, Bg car show i Motopassion,  biće održana na Beogradskom sajmu u tradicionalnom prolećnom terminu – od 21. do 27. marta 2024. godine...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje