AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Noć čuda u Auto kući Kompresor - 25 sati niskih cena

Noć čuda u Auto kući Kompresor - 25 sati niskih cena

Auto kuća Kompresor 17. i 18. juna u svom prodajnom salonu na Dorćolu organizuje svečanu manifestaciju nazvanu „Noć čuda“ i tom prilikom posetiocima ponudiće vozila iz svog bogatog programa po znatno sniženim cenama...

Kompresor je specijalno za ovu priliku pripremio promociju dva nova modela Fiat Tipo HB i Giulia koja će biti predstavljena na pomenutom događaju. Sve prisutne očekuju akcijske pogodnosti za više od 10 različitih modela koje startuju već od sutra od 17 časova i traju sve do subote do 18 časova.


Kupcima će biti omogućeno da u toku ova dva dana izaberu svoj omiljeni model automobila iz ponude Fiat, Jeep i Alfa Romeo brendova sa boljim paketom opreme i po značajno nižim cenama.

Auto kuća je takođe pripremila i zabavni program u kome će uživati svi prisutni. Petak je predviđen za afterwork party, show program uz muziku DJ-eva, dok je subota rezervisana za kreativne dečije radionice i uživanje uz neizostavne speciljalitete sa roštilja.


Dobrodošli!


PR

Sajam automobila u Beogradu ima dugu tradiciju

Sajam automobila u Beogradu ima dugu tradiciju

Jedinstvena sajamska manifestacija i najznačajniji godišnji događaj u sektoru auto i moto industrije u jugoistočnoj Evropi, Bg car show i Motopassion,  biće održana na Beogradskom sajmu u tradicionalnom prolećnom terminu – od 21. do 27. marta 2024. godine...

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje