AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Euro Sumar: Suzuki motocikli po akcijskim cenama

Euro Sumar: Suzuki motocikli po akcijskim cenama

Izbor između petnaestak modela u barem duplo toliko verzija, ljubitelje Suzuki motocikala u Srbiji stavlja pred „slatku“ dilemu. A da sve još više „začini“, potrudio se uvoznik, beogradski Euro Sumar, formirajući akcijske cene...

Cene za motocikle proizvedene ove godine, kreću se od 3.100 evra (u dinarskoj protivvrednosti), koliko košta DR-Z 125/L, do 12.890 evra, koliko je potrebno za GSX R 1000 A.


Posebna ponuda važi za model V-Strom 650 A, koji se može kupiti za 7.090, V-Strom 650XT, čija je cena 7.390 evra, Burgman AN 400 – 6.550 i Burgman AN 650 – 8.950 evra. Većina verzija ovih modela, ili, bolje rečeno oko 90 odsto, isporučuje se odmah po uplati.

Posebnu poslasticu čini V-Strom 1.000 Adventure, jer se, na već ionako bogat paket opreme, doplatom od svega 300 evra, dobija dodatna oprema poput, recimo, roll bara, centralnog štendera, stilizovanog elementa za zaštitu ruke i undergard (donji zaštitnik).

Euro Sumar: Suzuki motocikli po akcijskim cenama

I oni koji se odluče za model Burgman 650 Executive moći će da se pohvale sjajnom opremom, poput grejača upravljača sa tri nivoa intenziteta, grejača prednjeg i zadnjeg dela sedišta, elektropreklopivih retrovizora, elektropodesivog vizira, naslona za suvozača itd.


Uprkos činjenici da se motocikli uglavnom kupuju za gotovinu, moguće je ostvariti i kreditni aranžman, dok se na lizing može kupiti jedino model V-Strom 650.


PR

Sajam automobila u Beogradu ima dugu tradiciju

Sajam automobila u Beogradu ima dugu tradiciju

Jedinstvena sajamska manifestacija i najznačajniji godišnji događaj u sektoru auto i moto industrije u jugoistočnoj Evropi, Bg car show i Motopassion,  biće održana na Beogradskom sajmu u tradicionalnom prolećnom terminu – od 21. do 27. marta 2024. godine...

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje