AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Beskamatni namenski krediti za kupovinu GAZ vozila do 15.000 EUR

Beskamatni namenski krediti za kupovinu GAZ vozila do 15.000 EUR

Izuzetno povoljni namenski krediti za kupovinu vozila iz ponude GAZ grupe, sa periodom otplate do čak 84 meseca, na raspolaganju su malim i srednjim preduzećima zahvaljujući Sberbank Srbija...

Široka lepeza različitih modela vozila omogućava da Gazela program bude podrška mnogim biznis programima, pri čemu je cena vozila najbolja u svojoj klasi.

„Svim potencijalnim kupcima vozila GAZ grupe nudimo beskamatni kredit u iznosu do 15.000 evra, na rok do 24 meseca sa 0% kamate i učešćem od minimum 30% za kredite indeksirane u evrima, odnosno 20% za kredite indeksirane u dinarima“, rekla je Mirjana Đorđević, direktor odeljenja za razvoj proizvoda u Sberbank Srbija.

Đorđević je istakla da naknada za obradu zahteva iznosi 0.5% od iznosa kredita. U slučaju da klijenti žele da im rok otplate bude duži od 24 meseca, Verano Motologistic, generalni uvoznik GAZ proizvoda za Srbiju, zajedno sa Sberbank Srbija, pripremio je specijalnu ponudu sa rokom otplate do 84 meseca.

Ponuda Banke važi do 31. decembra 2015. godine. Kompletan asortiman vozila GAZ grupe može da se pogleda putem linka: www.gaz.rs, a više informacija o ponudi zainteresovani mogu da dobiju u ekspoziturama Sberbank, na vebsajtu www.sberbank.rs ili putem Kontakt centra Banke pozivom na broj 19909.

PR

Sajam automobila u Beogradu ima dugu tradiciju

Sajam automobila u Beogradu ima dugu tradiciju

Jedinstvena sajamska manifestacija i najznačajniji godišnji događaj u sektoru auto i moto industrije u jugoistočnoj Evropi, Bg car show i Motopassion,  biće održana na Beogradskom sajmu u tradicionalnom prolećnom terminu – od 21. do 27. marta 2024. godine...

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje