AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

MICHELIN Ultraflex Technology - pneumatici za poljoprivredna vozila

MICHELIN Ultraflex Technology - pneumatici za poljoprivredna vozila

Michelin i njegov srpski poslovni partner Agrohim-Kemoimpex d.o.o. organizovaće 2. aprila događaj na kome će predstaviti svoju ponudu pneumatika za poljoprivredna i poljoprivredno - industrijska vozila, gde će predstaviti i inovativnu tehnologiju MICHELIN Ultraflex...

MICHELIN Ultraflex Technology - pneumatici za poljoprivredna vozila

Ciljna grupa manifestacije su srpski poljoprivrednici i održaće se u Sečnju, PRP Sveti Nikola Sečanj, Partizanski put 54.

Tokom godina, Michelin Grupa je mobilisala sve svoje tehnologije za podršku poljoprivrednika, dajući im pristup sveobuhvatnom asortimanu pneumatika niskog pritiska koji pokrivaju sve njihove potrebe od početka do kraja ciklusa useva. Ovi asortimani su sada dostupni srpskim poljoprivrednicima u skladu sa njihovim specifičnim potrebama:
- Za traktore: MICHELIN XeoBib, AxioBib and YieldBib.
- Za kombajne: MICHELIN CerexBib.
- Za prskalice i opremu za useve: MICHELIN SprayBib.
- Za prikolice: MICHELIN CargoXBib.

MICHELIN Ultraflex tehnologija je najnovija inovacija koja omogućava rad poljoprivrednih pneumatika pri nisom pritisku kako bi zaštitili zemljište i povećali useve. MICHELIN Ultraflex tehnologija daje odgovor na dvojni izazov: podrška razvoju poljoprivrednih mašina radi povećanja produktivnosti i očuvanje zemljišta. Michelin pruža niz IF, VF i sada standardnu klasu MICHELIN Ultraflex Technology pneumatika koji pokrivaju sve faze ciklusa useva.

MICHELIN Ultraflex Technology - pneumatici za poljoprivredna vozila

Bezbednost, zaštita zemljišta, prinosi, produktivnost i vuča... Za svaki od ovih izazova, MICHELIN Ultraflex asortiman ima savremeno tehnološko rešenje. Nedavna studija je pokazala da je godišnji porast produktivnosti i do 4%. U ovom primeru, povraćaj na investicije sa Michelin Ultraflex Tehnology pneumaticima može nadmašiti 24%, jer su prinosi bolji kada je zemlja manje sabijena. Sposobne za rad na niskom pritisku, podržavajući veće opterećenje i veću brzinu, oni takođe nude bolju vuču, što rezultira povećanjem produktivnosti na polju.

MICHELIN Ultraflex pneumatici su svakako najbolja investicija koja poljoprivrednicima može uvećati prinose i koja štiti zemljište.


PR

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje