AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Kompanija MOL Srbija u filantropskoj akciji „Čep za hendikep“

Kompanija MOL Srbija u filantropskoj akciji „Čep za hendikep“

Kompanija MOL Srbija je u prilici da, zajedno sa svojim potrošačima i zaposlenima učestvuje u ekološko humanitarnoj akciji „Čep za hendikep”, čiji je cilj unapređenje života osoba sa invaliditetom, kao i zaštita životne sredine, u partnerstvu sa Udruženjem paraplegičara i kvadriplegičara Banata.

Tokom akcije, na 27 benzinskih stanica širom Srbije, kao i u sedištu kompanije u Beogradu, zajedno sa svojim potrošačima MOL Srbija će skupljati sve vrste plastičnih čepova (sa boca različitih napitaka, kućne hemije i kozmetike i slično). Spisak MOL Srbija benzinskih stanica na kojima građani mogu donirati svoje plastične čepove i tako podržati akciju nazvanu „Čep za hendikep“, nalazi se na internet stranici kompanije www.molserbia.rs. Sve benzinske stanice u MOL Srbija maloprodajnoj mreži, osim stanica koje se nalaze duž autoputa, učestvuju u prikupljanju čepova za reciklažu. Prikupljeni čepovi se šalju na reciklažu, a članovi Udruženja od sredstava koja na ovaj način prikupe, vrše nabavku ortopedskih pomagala (invalidskih kolica, hodalica, štaka itd.)

Na svim MOL Srbija benzinskim stanicama koje učestvuju u akciji postavljena je posebno označena kutija u koju se ubacuju čepovi, kao i plakat koji promoviše akciju. Više informacija o ovoj humanitarnoj akciji dostupno je i na internet stranici www.cepzahendikep.org.

MOL Srbija

Opel Sajamska Akcija 2024

Opel Sajamska Akcija 2024

U susret ovogodišnjem Sajmu Automobila u Beogradu, Opel je za sve svoje kupce u Srbiji do kraja marta obezbedio posebne akcijske popuste od 10% za celokupnu gamu, uz 4 godine garancije (ili 100.000 pređenih kilometara)...

Sajam automobila u Beogradu ima dugu tradiciju

Sajam automobila u Beogradu ima dugu tradiciju

Jedinstvena sajamska manifestacija i najznačajniji godišnji događaj u sektoru auto i moto industrije u jugoistočnoj Evropi, Bg car show i Motopassion,  biće održana na Beogradskom sajmu u tradicionalnom prolećnom terminu – od 21. do 27. marta 2024. godine...

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje