AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Hyundai Motor predstavlja potpuno nov kompanijski identitet

Hyundai Motor predstavlja potpuno nov kompanijski identitet

Hyundai Motor je otvorio najveći evropski prodajni auto salon, predstavljajući tom prilikom svoj novi identitet na svetskom nivou. Smešten u Frankfurtu, u Nemačkoj, novi ovlašćeni diler je jedan od 200 dilera u Evropi koji će poneti do kraja 2014. godine potpuno nova obeležja kompanije...

Nalazi se u blizini kancelarije Hyundai Motor Europe, a pod upravom ,,Delta Automobile’’ kompanije, novog ovlašćenog dilera u Hyundaijevoj mreži. Dvospratni prodajni salon zauzima površinu od 2.466 m2, sa dodatnih 2.000 m2 servisnog prostora.


Ističući posvećenost Hyundai Motor kompanije da svojim kupcima pruži još veći nivo zadovoljstva i postane najomiljeniji automobilski brend, novi identitet kompanije pružaće i više od tradicionalnog prodajnog auto salona. On sadrži kombinaciju otvorenog prostora, modernog nameštaja kao i najnovije tehnologije, sve u svrhu poboljšanja iskustva kupaca.

Byung Kwon Rhim, predsednik Hyundai Motor Europe, prokomentarisao je: ,,Naši klijenti su u srcu svega što radimo, tako da je naš nov dilerski identitet upravo dizajniran za njih. On pruža prostor za prodaju, prostor namenjen postprodaji, kao i dodatnu potpuno novu dimenziju – tamo gde kupci zaista mogu iskusiti sve čari Hyundai brenda.


Inspirisan emotivnim iskustvom kupaca, automobilom u pokretu i otvorenim prostorom, ,,Emotion Park" koncept dizajna, sadrži tople bronzane tonove eksterijera u kombinaciji sa prirodnim svetlom koje prolazi kroz unutrašnji prostor, dajući prostor jarkog, prozračnog i prefinjenog ambijenta.


Posetiocima je omogućeno da uživaju u opuštajućem i inspirativnom ambijentu, u udobnim foteljama, uz tablet računare, što im pruža potpuno novu dimenziju u kojoj će istražiti Hyundai brend.


Do 2018. godine, svih 6.000 ovlašćenih Hyundai Motor dilera širom sveta će dobiti nov kompanijski identitet.


Hyundai PR

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje