AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

UniCredit Leasing Srbija na vodećoj poziciji na tržištu

UniCredit Leasing Srbija na vodećoj poziciji na tržištu

Uprkos brojnim izazovima koji su karakterisali ne samo srpsko tržište, već i tržište zemalja u okruženju, i uprkos nedostatku tražnje, UniCredit Leasing Srbija je uspeo da u drugom kvartalu 2014. godine preuzme vodeću poziciju na domaćem tržištu lizinga kada je u pitanju ukupna finansirana vrednost.

Ova lizing kuća je takođe poboljšala svoju poziciju u svim segmentima finansiranja u odnosu na prva tri meseca ove godine.

Zahvaljujući ponudi kreiranoj prema potrebama i željama klijenata i konkurentnim uslovima, ukupna finansirana vrednost UniCredit Leasing-a ostvarena u drugom kvartalu 2014. godine je dostigla 12,1 milion evra, što predstavlja četiri puta veći iznos od iznosa finansirane vrednosti ostvarene u prvom kvartalu ove godine. Na ovaj način, UniCredit Leasing je ostvario 12,89% tržišnog učešća.

UniCredit Leasing je jedna od vodećih lizing kuća u Evropi sa jakim korenima u 19 evropskih zemalja, i preko 3.000 zaposlenih. Kao sastavni deo vodeće finansijske institucije UniCredit Grupe, posluje u sledećim zemljama: Italiji, Austriji, Nemačkoj, Češkoj, Poljskoj, Slovačkoj, Estoniji, Mađarskoj, Rumuniji, Letoniji, Litvaniji, Rusiji, Srbiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Bugarskoj, Turskoj i Ukrajini.


UniCredit Leasing Srbija

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje