AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Do kraja jula popust na vozila sa lagera i do 3.100 EUR!

Do kraja jula popust na vozila sa lagera i do 3.100 EUR!

Honda Srbija kreće sa velikom akcijom popusta za ograničen broj najpopularnijih Honda modela koji će se prodavati po značajno nižim cenama do kraja meseca.

U letnjoj ponudi se nalazi čak  25 automobila iz Hondine game vozila. Najveći popust se odnosi na model CR-V sa 2.2 dizel agregatom, 150 konjskih snaga i pogonom na 4 točka koji umesto 29.000eur sada košta 25.900eur. Celokupnu ponudu modela koji se nalaze na letnjoj akciji možete naći na sajtu www.honda-srbija.rs.

Popusti se odnose isključivo na nova vozila koja su raspoloživa za isporuku odmah i trajaće do kraja jula.

Kupcima je na raspolaganju i opcija kupovine automobila po principu “zamene staro za novo”. Nezavisno od toga koje je marke vaše vozilo, možete ga zameniti za novi Honda automobil, uz najpovoljnije uslove doplate i razne modele finansiranja.

Honda

Opel Sajamska Akcija 2024

Opel Sajamska Akcija 2024

U susret ovogodišnjem Sajmu Automobila u Beogradu, Opel je za sve svoje kupce u Srbiji do kraja marta obezbedio posebne akcijske popuste od 10% za celokupnu gamu, uz 4 godine garancije (ili 100.000 pređenih kilometara)...

Sajam automobila u Beogradu ima dugu tradiciju

Sajam automobila u Beogradu ima dugu tradiciju

Jedinstvena sajamska manifestacija i najznačajniji godišnji događaj u sektoru auto i moto industrije u jugoistočnoj Evropi, Bg car show i Motopassion,  biće održana na Beogradskom sajmu u tradicionalnom prolećnom terminu – od 21. do 27. marta 2024. godine...

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje