AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Održan prvi JEEP BOWL u Srbiji

Održan prvi JEEP BOWL u Srbiji

Kao rezultat saradnje SAAF-a i kompanije Fiat Automobili Srbija, danas je održan prvi Jeep Bowl na Adi Ciganliji u Beogradu. Svojim prisustvom na terenu, tokom utakmice između timova beogradskih SBB Vukova i kragujevačkih Divljih veprova, brend Jeep je zvanično postao prijatelj Srpske asocijacije američkog fudbala (SAAF).

Pobednik Jeep Bowl derbija bili su beogradski Vukovi koji su pobedili  rezultatom 17: 16 blokiranim šutem u finišu koji su Divlji veprovi iz Kragujevca uputili sa čak dvadeset jardi. Iako su šumadinci izašli kao gubitnici iz ovoga derbija u pitanju je tek početak sezone, a sudeći prema današnjoj utakmici biće veoma uzbudljiva.

Tokom poluvremena osim dobre muzike i atraktivnog performansa Jeep navijačica atmosferu je upotpunio Jeep Wrangler koji se pojavio na terenu sa igračima oba tima! Sve prisutne je zabavljao glumac Nikola Đuričko koji ih je pozvao da učestvuju u izvođenju drop kick udaraca i time pokušaju da osvoje vredne nagrade. Prvoplasirani je osvojio  Jeep Compass na vikend, drugo mesto učešće na Jeep of road avanturi na Fruškoj gori a treće Jeep promo paket poklona.

Brend Jeep simbol je američke auto industrije, simbol snage, nesputane slobode, povišenog adrenalina i najboljih performansi na teškim terenima. Saradnja sa Asocijacijacijom američkog fudbala došla je sasvim prirodno i u skladu je sa glavnom porukom koju Jeep brend prenosi svima: „Izađite na teren i dajte sve od sebe“.

FAS

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje