AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Vlatko Stefanovski od sada putuje Opel Vivarom

Vlatko Stefanovski od sada putuje Opel Vivarom

Kompanija Opel predstavila je novog ambasadora svog brenda za 2014. i 2015. godinu, Vlatka Stefanovskog, koji je jedan od najpopularnijih i najvoljenijih muzičara naših prostora.  Vlatko Stefanovski će biti zaštitno lice Opelovih kampanja u Srbiji i Makedonij i zaštitni glas Opelovih kampanja u rodnoj Makedoniji.

Vlatko Stefanovski od sada putuje Opel Vivarom

Vlatko je renomiran i proslavljen muzičar, prepoznatljiv, poštovan i voljen širom ovih prostora, a njegove pesme i bravure na gitari odišu emocijama, kvalitetom i dugovečnošću baš kao i Opelovi automobili. To su upravo razlozi zbog kojih su se Opel i Vlatko Stefanovski odlučili na međusobnu saradnju.

’’Zaista imam veliko zadovoljstvo da sarađujem sa kompanijom kao što je Opel. Kada sam razmišljao o mogućim partnerima nekako se činilo da je Opel najbolji izbor, jer pre svega predstavlja nemački kvalitet koji traje godinama. Zbog toga je i Opel Vivaro bio izbor vozila koji će ubuduće prevoziti mene i članove mog benda’’, izjavio je Vlatko Stefanovski, novo zaštitno lice Opela.

’’Velika je čast što počinjemo saradnju sa jednim od najvećih gitarista, solo izvođača i muzičkog genija sa naših prostora. Želeli smo da pronađemo nekoga ko će na dostojan način prezentovati naš brend i našu viziju. Mislim da je Vlatko više nego odličan izbor. Ono na šta smo naročito ponosni jeste činjenica da će on sa svojim bendom od sada na svako svoje putovanje ići Opel Vivarom. To je još jedan dokaz da Opelov komercijalni program zaslužuje veliku pažnju i poseduje kvalitet dostojan svakog putovanja“, naglasio je Dragan Nenadović, direktor Opela.

Vlatko Stefanovski od sada putuje Opel Vivarom

Inovativne tehnologije, vrhunska funkcionalnost, ekonomičnost i udobnost čine Opel Vivaro idealnim saputnikom Vlatka Stefanovskog i njegovog benda na njihovim turnejama i nastupima.Tradicija, pouzdanost, vrhunski kvalitet i sigurnost, kao glavne odlike ne samo Opelovih automobila, već i čitave kompanije, predstavljaju Opel kao savršenog partnera i najavljuju dugu i uspešnu saradnju.

Opel

Mercedes-Benz pokrenuo konfigurator božićnih sanki

Mercedes-Benz pokrenuo konfigurator božićnih sanki

Božićna atmosfera je u punom jeku, a na zanimljiv način je obeležavaju i automobilski proizvođači. Nemačka kompanija Mercedes-Benz za svoje fanove je pripremila zabavan internet konfigurator božićnih, odnosno Deda Mrazovih sanki...

Dva priznanja za Delta Motors

Dva priznanja za Delta Motors

Delta Motors i BMW Grupa dobili su dva značajna priznanja Udruženja za tržišne komunikacije (UEPS) koja se dodeljuju nаjuspešnijim аgencijаmа i pojedincimа za kreativnost...

Volkswagen CES koncept - busić se vraća

Volkswagen CES koncept - busić se vraća

Kompanija Volkswagen objavila je prvu fotografiju novog koncepta CES, koji će biti predstavljen na manifestaciji Consumer Electronics Show. Mogao bi to biti "duhovni" naslednik mikrobusa T1 ili T2...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje