AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Vreme je za Peugeot skutere

Vreme je za Peugeot skutere

Sezona skutera je već počela i Alta&Verano Motors, generalni uvoznik i distributer Peugeot skutera i bicikala, spremio je specijalne popuste za sve one koji bi ovog leta da osete malo vetra u kosi. Peugeot u ponudi ima širok dijapazon skutera do 50 ccm, i to po ceni već od 899 evra.

Iako mali po kubikaži, vrlo su komforni i atraktivnog dizajna, mali su potrošači i ispunjavaju sve potrebe gradske vožnje.

Za one koji žele snažniji osećaj u vožnji sa vrhunskim performansama i dizajn koji pleni na svakom kilometru, za sebe mogu odabrati jedan od jačih skutera, snage do 400 ccm, sa cenom već od 3.770 evra.

Među ovim dvotočkašima, našao se i jedan trotočkaš, model koji je ove godine predmet velikog interesovanja. U pitanju je skuter „Metropolis”, koji predstavlja najviši domet tehnologije po pitanju udobnosti i bezbednosti putnika. On ima nekonvencionalni prednji deo koji podseća na automobil a opremljen je novim Peugeot-ovim motorom zapremine 400cc koga karakterše vodeno hlađenje i proizvodi 35 ks.

Vreme je za Peugeot skutere

Treba napomenuti da svi modeli Peugeot skutera imaju garanciju od dve godine.
Uz ovako široku ponudu modela i cena, Alta&Verano Motors definitivno ima za svakog po nešto. Više informacija možete potražiti na sajtu www.peugeot-skuteri.rs, pozivom na broj telefona 011/3094-500 ili posetom nekog od ovlašćenih prodajnih salona.

Peugeot

Video: Volvo otkriva enterijer novog S90

Video: Volvo otkriva enterijer novog S90

Novi Volvo S90 smo upoznali nedavno preko zvaničnih fotografija i video snimaka. Sada nas je švedska kompanija "počastila" sa videom, na kojem se možemo detaljno upoznati sa enterijerom ovog luksuznog sedana...

Večeras slavite, ali automobil parkirajte u garažu!

Večeras slavite, ali automobil parkirajte u garažu!

Agencija za bezbednost saobraćaja apeluje na vozače da ne upravljaju vozilima pod dejstvom alkohola i da nađu alternativne načine prevoza, posle dočeka Nove godine. Ukoliko pijete, iz provoda se vratite taksijem, gradskim prevozom ili sa prijateljem koji nije konzumirao alkohol.

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje